Ekohankintaverkosto

Ekohankintaverkosto – logo
Ekohankintaverkosto on perustettu vuonna 2002 yhdeksän kaupungin toimesta. Verkosto on sittemmin laajentunut kaikkien julkisen sektorin hankkijoiden yhteiseksi verkostoksi. Verkoston tavoitteena on edistää julkisten hankkijoiden välistä yhteistyötä ympäristönäkökulmat huomioon ottavia hankintoja tehtäessä.

Käytännönläheistä toimintaa

Toiminnan lähtökohtina ovat hankkijoiden omat tarpeet sekä käytännönläheinen toiminta. Verkosto kerää esimerkkejä ja jakaa tietoa hankinnoissa käytetyistä ympäristökriteereistä, hyvistä hankintakäytännöistä ja tehdyistä markkinakartoituksista. Verkosto pyrkii toiminnallaan vaikuttamaan myös tuotteiden ja palveluiden kehitykseen.

Verkosto toimii hankinnoista vastaavien keskustelufoorumina. Jäsenet kokoontuvat kasvokkain noin kaksi kertaa vuodessa vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksia. Kokoontumiset järjestetään mahdollisuuksien mukaan alan tapahtumien yhteydessä.
JKL_hankintakeskus_ekohankintaverkosto


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 7.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.