STEP 2. Hyödynnä valmiit mallipohjat

Ennakoivan markkinakartoituksen aikana käydyt keskustelut tulee dokumentoida, jotta menettely on mahdollisimman avoin ja voidaan osoittaa, miten keskustelun tuloksia on käytetty tai miten ne ovat ohjanneet tulevaa hankintaa. Siksi ennakoiva markkinakartoitus kannattaa toteuttaa kirjallisesti.

Voit käyttää ennakoivan markkinakartoituksen toteuttamiseen mallipohjaa 1 tai laatia itse esittelyn hankinnastanne. Suunnittele myös vastauslomake yrityksiä varten tai sovella mallipohjaa 2.

Mallipohjat:

Mallipohja 1 – Kutsu ennakoivaan markkinakartoitukseen, jolla viestitään tulevasta hankinnasta ja sen tavoitteista ennakoivan markkinakartoituksen toteuttamiseksi.:
Mallipohja_1_Kutsu_ennakoivaan_markkinakartoitukseen (docx) (26.1 KB)

Mallipohja 2 – Vastauslomake yrityksille ennakoivaan markkinakartoitukseen vastaamiseksi. Lomakkeeseen vastaamalla yritykset kertovat halukkuudestaan osallistua prosessiin.: Mallipohja_2_Vastauslomake_ennakoivaan_markkinakartoitukseen (docx) (27.1 KB)

Mallipohja 3 – Esimerkki toimittaja-työpajan ohjelmasta.:
Mallipohja_3_Tilaaja-toimittaja_tyopajan_ohjelma (docx) (14.9 KB)
Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 14.6.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.