Energiaeksperttitoiminta

Mitä energiaeksperttitoiminta on?

Isännöinnillä ja kiinteistöhuollolla ei oikeastaan voi olla parempaa yhteyttä taloon kuin sen aktiivinen asukas, energiaekspertti. Tehtäväänsä koulutettu energiaekspertti pystyy edistämään muiden asukkaiden asumistaitoja. Energiaekspertti pohti energian- ja vedenkulutuksen järkevää tasoa muiden asukkaiden kanssa. Toisensa huomioon ottavat ja kustannuksista tietoiset asukkaat viihtyvät paremmin.

Energiaekspertit tuntevat talonsa ja sen asukkaat

Energiaekspertti on vapaaehtoinen henkilö, koulutuksen ja työvälineet hän saa taloyhtiöltä. Ekspertti välittää tietoa ja ottaa selvää. Hän auttaa muita asukkaita toimimaan oikein, jotta energiaa säästyy. Hän kokoaa ja välittää tietoja huoltomiehille ja isännöinnille. Vapaaehtoinen energiaekspertin työ tuo omaankin asumiseen uutta mielenkiintoa ja mukavuutta.

Yhteistyötä isännöitsijän ja huollon kanssa

Energiaekspertti välittää yhdessä mietityt asiat isännöinnille ja huollolle. Turhat yhteydenotot vähenevät, mutta tuntuma talon asioihin paranee. Ekspertiltä voi myös aina nopeasti tarkistaa, ovatko talon asiat kunnossa.

Ottakaa haaste vastaan ja käynnistäkää energiaeksperttitoiminta omassa taloyhtiössänne!


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 5.3.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.