Kestävä liikenne ja liikkuminen

Motivalla on monipuolinen kokemus erilaisissa kestävän liikenteen ja liikkumisen hankkeista.

Asiakaskuntamme koostuu eri virastoista ja ministeriöistä, kuten Liikennevirasto, Trafi, liikenne- ja viestintäministeriö sekä ympäristöministeriö. Lisäksi asiakkaitamme ovat muun muassa VTT ja Autokoululiitto. Olemme myös toteuttaneet useita EU-hankkeita sekä yhteisrahoitteisia projekteja.

Liikkumisen ohjaus

Olemme luoneet liikkumisen ohjauksen valtakunnallisia strategisia suuntaviivoja, edistäneet liikkumisen ohjauksen integrointia osaksi muita toimialoja sekä lisänneet liikkumisen ohjauksen toimintaa ja vaikuttavuutta verkostojohtamisen ja viestinnän keinoin.

Referenssit:
  • Liikkumisen ohjauksen valtakunnallinen asiantuntija- ja koordinointityö
  • Liikkumisen ohjauksen ohjelmien koordinointi
  • Kävelyn ja pyöräilyn T&K-rahoitusohjelmien koordinointi
  • Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen rahoitushaun koordinointi

Kestävän kaupunkiliikenteen suunnittelmat (SUMP)

Olemme kumppani kestävän kaupunkiliikenteen suunnitelmien eurooppalaisen konseptin (SUMP) hyödyntämisessä Suomessa.

Referenssi:

Kestävän liikkumisen edistäminen osa-alueittain

Olemme tukeneet kestävän liikkumisen tavoitteiden saavuttamista kehittämällä kestävän liikkumisen toimintamalleja, työkaluja, luomalla verkostoja ja kontaktoimalla sidosryhmiä. Kestävän liikkumisen toimintaympäristön tuntemuksemme ja kyky hahmottaa eri osa-alueiden tarpeet ovat tekijöitä, joiden avulla olemme toteuttaneet asiakkaillemme onnistuneita hankkeita.

Referenssit:

Seuranta- ja vaikutusten arviointi

Olemme yhdistäneet toiminnassamme liikkumisen sekä liikenteen seurannan ja vaikutusten arvioinnin asiantuntemukseemme. Näin olemme rakentaneet kestäviä ratkaisuja viisaan liikkumisen ja liikenteen edistämiseksi. Asiakkaamme ovat saanet alan johtavaa osaamista liikkumisen ohjauksen vaikuttavuuden mittaamiseen ja seurantaan.

Referenssit:
  • Liikkumisen ohjauksen seuranta- ja vaikutusten arviointi -esiselvitys
  • Lisäksi seuranta- ja vaikutusten arviointi on osana useita Motivan toteuttamia liikkumisen ja liikenteen hankkeita.

Uusien käyttövoimien vauhdittaminen

Olemme luoneet uusien käyttövoimien kattomarkkinointipalvelua sekä erilaisten pilottien suunnittelua ja viestintää. Tehokkaimmillaan työ on ollut yhteisrahoitteisissa hankkeissa, joissa on samalla yhdistynyt julkisen tahon ja yritysmaailman osaaminen.

Referenssit:

Kestävä liikkuminen hankinnoissa

Referenssi:

Koulutuspalvelujen hyödyntäminen

Kestävän liikkumisen kampanjat ja viestintä

Meillä on pitkä kokemus liikenteen tutkimustiedon jalostamisesta loppukäyttäjän, kuten kuluttajan, helposti ymmärtämään ja hyödynnettävissä olevaan muotoon. Luotettavan ja neutraalin viestijän asema yhdistettynä erinomaiseen energia- ja ympäristöalan asiantuntijuuteen on tehnyt meistä ainutlaatuisen viestintäkumppanin erilaisiin hankkeisiin.

Referenssit:Sivua päivitetty viimeksi 22.3.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.