Kunta-alan osaaja

Täydennämme asiantuntijajoukkoamme, haemme uusia haasteita janoavaa monitaitoista kunta-alan osaajaa.

Olisitko se sinä! Pääset mukaan kuntien energiatehokkuussopimusten toimeenpanoon, kehittämään edelläkävijäkuntien työtä ja kokoamaan uusia kestävän kehityksen yhteishankkeita kuntien ja tulevien maakuntien kanssa.

Tehtävät:
  1. Kuntien energiatehokkuussopimusten koordinointi, markkinointi ja kehittäminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa (liittymisasiakirjojen tarkistus, yhteydenpito kuntien yhteyshenkilöihin, markkinointi, kehitysprojektien koordinointi, viestintää tuloksista, yhdyshenkilöpäivien järjestelyt, osallistuminen alan tapahtumiin).
    – Tehtävä edellyttää hyvää kuntasektorin toiminnan ja päätöksenteon tuntemusta sekä energiatehokkuusosaamista. Plussaa on, jos olet itse toiminut kuntasektorilla energiatehokkuuden parissa.

  2. Resurssiviisaiden kuntien verkoston koordinointi ( FISU). Verkoston koordinointi yhdessä SYKEn kanssa, kuntien yhteydenpito ja sparraus, tiekarttojen päivitys, tilaisuuksien järjestäminen, kv-tunnettuuden kasvattaminen.
    – Tehtävä edellyttää tuntemusta resurssiviisauden kokonaisuudesta ja ymmärrystä alueellisen elinvoimaisuuden vahvistamisen edellytyksistä sekä tuntemusta uusista ratkaisuista ja palveluista.

  3. Asiantuntijapalvelut kunnille ja maakunnille: hankemyynti ja -hallinto, esimerkiksi yksittäisten kaupunkien tai maakuntien resurssiviisauden tai kestävän kehityksen ohjelmien ja tiekarttojen laatiminen ja toteutus, kehityshankkeiden kokoaminen.
    – Tehtävä edellyttää kokonaisvaltaista ymmärrystä kohderyhmän tarpeista ja toimintatavoista sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Lisäksi tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, innovaatioiden ja digitalisaation mahdollisuuksien ymmärtämistä, avointa mieltä ja uuden oppimisen paloa.
Tarjoamme kestävän kehityksen yrityksenä näköalapaikan ja saat tehdä vaikuttavaa työtä mukavassa ja asiantuntevassa joukossa. Muutamme uusiin moderneihin tiloihin helmikuussa.

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, miksi olisit meille hyvä vahvistus. Liitä mukaan CV:si.

Ota yhteyttä:

18.-22.12.2017:

yksikönpäällikkö Isa-Maria Bergman
isa-maria.bergman@motiva.fi, puh. 040 487 4242

2.-5.1.2018:
toimitusjohtaja Hille Hyytiä
hille.hyytiä@motiva.fi, puh. 040 724 4600


Sivua päivitetty viimeksi 21.12.2017