Talon rakentamisen asiantuntijaa

Haluatko työskennellä Suomen tunnetuimman ympäristömerkin parissa?

Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki hakee

TALON RAKENTAMISEN ASIANTUNTIJAA

tuntityöhön Helsingin Kamppiin vahvistamaan talohakemuksia tarkastavaa tiimiä.

Osallistut talohakemusten dokumentaation tarkastamiseen sekä hakemuksiin liittyvien rakennusmateriaalien hyväksyntään. Kontaktit asiakkaisiin ovat oleellinen osa työtäsi.

Tuot tiimiin rakennusteknistä osaamista, jota hyödynnetään Joutsenmerkin pohjoismaisissa keskusteluissa sekä asiakkaille suunnatun viestintämateriaalin sisällössä.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa rakentamisen alalta sekä käytännön kokemusta talonrakentamisen tai rakennusmateriaalien alalta. Erityisesti rakentamisen vaiheiden tunteminen on tärkeää. Sinulla on oman alasi työkokemuksen lisäksi myös tuntumaa rakentamiseen liittyviin ympäristökysymyksiin. Pystyt lukemaan ruotsinkielisiä kriteeritekstejä ja kykenet kommunikoimaan tarvittaessa englanniksi.

Tarjoamme joustavan tuntityön (noin 2–4 päivää viikossa). Noin vuoden mittaisen määräaikaisen työsuhteen aloitusajankohta on alustavasti elokuu 2017.

Dynaamisessa ja mukavassa ryhmässämme työskentelee 15 henkilöä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen  sinikka.karppelin@ecolabel.fi 18.6.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä:

lupa-asioiden päällikkö Sinikka Karppelin
puh. 040 717 8523 maanantaisin klo 9 – 10

toimitusjohtaja Petri Väisänen
puh. 040 183 4118 perjantaisin klo 13 – 14Motiva Services Oy – Ympäristömerkintä hallinnoi Suomessa Joutsenmerkkiä. Merkki asettaa vaatimuksia tuotteiden ja palveluiden koko elinkaaren aikaisille ympäristövaikutuksille, esimerkiksi luonnonvarojen kulutukselle, vaarallisille kemikaaleille ja ilmastovaikutuksille. Joutsenmerkittyjä tuotteita ja palveluita on Suomessa useita tuhansia.

Lue lisää: JoutsenmerkkiSivua päivitetty viimeksi 23.5.2017