Päivi Laitila

Päivi Laitila
Johtaja, energiatehokkuus, osaamisen kehittäminen

Vastuualueet
Kiinteistöjen ja yhdyskuntien energiatehokkuus ja energiankäyttö, rakennusten energiatehokkuusdirektiivin kansainvälinen CA-yhteistyö, SET (Smart Energy Transition) tutkimushanke ja osaaminen, energiatehokkuuden rahoitus
+358 (0) 9 6122 5007
+358 (0) 40 525 5471

Päivi vastaa energiatehokkuuteen ja uusiutuvaan energiaan liittyvistä toiminnoista. Hänellä on laaja-alainen kokemus energia- ja ilmastostrategioita ja muita kansallisia toimintaohjelmia tukevien ohjelmakokonaisuuksien koordinoinneista, toteutuksista ja verkostojen johtamisesta eri sektoreilla. Myös tutkimusmaailma on tuttua vuosien varrelta. Päivi toimii myös muun muassa Rakennusten energiatehokkuusdirektiivin (EPBD) EU-tasoisessa työssä.

Poikkitieteellinen, ihmisläheinen lähestymistapa ja viestinnällisyys ovat toiminnalle luontaista. Monipuolinen liikunta ja ulkoilu perheen ja ystävien kanssa täyttää vapaa-ajan. Kesällä aikaa kuluu myös puutarhassa.

Henkilöluetteloon

Sivua päivitetty viimeksi 14.11.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.