Energiansäästöviikko 9.–15.10.2017

Ilmoita nyt työpaikkasi valtakunnalliselle Energiansäästöviikolle. Viikolla 41 kampanjoimme järkevän energiankäytön puolesta – tänä vuonna jo kahdettakymmenettä kertaa!

Juhlavuoden teemana on Yhdessä energisempi tulevaisuus

Haastamme mukaan kaikki Suomen työpaikat, koulut, oppilaitokset, jumppasalit ja kauppakeskukset. Tarjoamme yhteiset askelmerkit ja helpon koreografian, joka yhdistää viettäjämme eri puolilla Suomea tai vaikkapa globaalisti.

Viikolla 41 kutsumme työpaikkanne Energiansäästötanssiin, jonka muuvit muistuttavat hauskalla tavalla pieniä energiaa säästäviä tekoja. Kokoa Energiansäästöviikolla pieni tai isompi porukka vaikka taukojumppaamaan tanssi, videoi esitys ja lähetä haaste somessa eteenpäin. Valmiin musiikin ja koreografian saatte käyttöönne viikolla 38.


Ilmoittautuminen on helppoa – katso ketkä ovat jo mukana!

Energiansäästöviikolle ilmoittautuminen sujuu kuin tanssi. Täydennä muutamia faktoja työpaikastasi ja nikkaroi innostava kampanjalupaus. Lisää lopuksi yhteystietosi ja vahvista osallistumisenne.

Siirry ilmoittautumaan >>

Kaikki ilmoittautuneet löytyvät näppärästi kartalta. Klikkaa käyttäjiä tai selaa listoja, niin saat lisätietoa muiden Energiansäästöviikosta.

55
Yritystä ja työyhteisöä mukana
108403
Tavoitettua ihmistä

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 18.8.2017

Energiansäästöviikko