Energiakatselmuksia raportoineet LVI- ja sähköyritykset

Motiva ylläpitää luetteloa katselmoijayrityksistä, joissa on LVI- tai sähkövastuuhenkilön pätevyydellä varustettuja katselmoijia ja jotka ovat raportoineet Motiva-energiakatselmuksia ilman merkittäviä laatupoikkemia vuoden 2012 alun jälkeen. Listat päivitetään tarvittaessa.

Teollisuuden energiakatselmukset ja -analyysit vaativat tekijöiltä kiinteistökatselmuksia laajempaa mittauskalustoa sekä teollisuuden teknisten järjestelmien tuntemusta. Kohdassa Teollisuuden energiakatselmoijayritykset on erikseen listat Motivan ohjeiden mukaisia teollisuuden energiakatselmuksia ja teollisuuden energia-analyysejä hyväksytysti toteuttaneista yrityksistä.

Huom! Oheisissa katselmoijayrityslistoissa esiintyvät yhteystiedot ovat katselmoijien ilmoittamia. Motiva ei vastaa yhteystietojen oikeellisuudesta. Katselmoijayritysten ja energiakatselmoijien yhteystietojen muuttuessa pyydämme katselmoijia ilmoittamaan uudet yhteystiedot Motivaan osoitteeseen ritva.isohella@motiva.fi.

LVI-yritykset

Listalla ovat ne yritykset, jotka ovat hyväksytysti raportoineet vuoden 2012 alusta lähtien käynnistyneitä energiakatselmuksia. (Päivitetty viimeksi 13.10.2017)

LVI_katselmoijayritykset_2017_kevat (xlsx) (15.3 KB)

Sähköyritykset

Listalla ovat ne yritykset, jotka ovat hyväksytysti raportoineet vuoden 2012 alusta lähtien käynnistyneitä energiakatselmuksia. (Päivitetty viimeksi 13.10.2017)

Sahko katselmoijayritykset_(xlsx) (15.4 KB)


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 9.3.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.