Teollisuuden energiakatselmuksia raportoineet yritykset

Motiva ylläpitää luetteloa katselmoijayrityksistä, joissa on LVI- tai sähkövastuuhenkilön pätevyydellä varustettuja katselmoijia ja jotka ovat raportoineet hyväksytysti Motiva-energiakatselmuksia vuoden 2012 alun jälkeen. Listat päivitetään tarvittaessa.

Teollisuuden energiakatselmukset ja -analyysit vaativat tekijöiltä kiinteistökatselmuksia laajempaa mittauskalustoa sekä teollisuuden teknisten järjestelmien tuntemusta. Tästä johtuen ohessa on erikseen listat Motivan ohjeiden mukaisia teollisuuden energiakatselmuksia ja toisaalta teollisuuden energia-analyysejä hyväksytysti toteuttaneista yrityksistä.

Huom! Oheisissa katselmoijayrityslistoissa esiintyvät yhteystiedot ovat katselmoijien ilmoittamia. Motiva ei vastaa yhteystietojen oikeellisuudesta. Katselmoijayritysten ja energiakatselmoijien yhteystietojen muuttuessa pyydämme katselmoijia ilmoittamaan uudet yhteystiedot Motivaan osoitteeseen ritva.isohella@motiva.fi.

Teollisuuden energiakatselmuksia raportoineet yritykset

TE_katselmuksia_tehneet_yritykset_ (xlsx) (14.2 KB)

Listalla ovat ne yritykset, jotka ovat hyväksytysti raportoineet vuoden 2012 alusta lähtien käynnistyneitä teollisuuden energiakatselmuksia. (Lista päivitetty 13.10.2017)

Teollisuuden energia-analyysejä raportoineet yritykset

Analyyseja_tehneet_yritykset_(xlsx) (13.8 KB)

Listalla ovat ne yritykset, jotka ovat hyväksytysti raportoineet vuoden 2012 alusta lähtien käynnistyneitä teollisuuden energia-analyyseja. (Lista päivitetty 13.10.2017)


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 13.10.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.