TEM:n ohjeet energiakatselmustoiminnalle

Työ- ja elinkeinoministeriön tukema energiakatselmustoiminta on ohjeistettu. Ohjeistuksen perustana ovat vuosittain vahvistettavat työ- ja elinkeinoministeriön yleisohjeet, joissa esitetään palvelu-, teollisuus- ja energia-alan energiakatselmusten toteuttamiseen ja raportointiin, katselmustuen määrään ja hakemiseen liittyviä ohjeita ja vaatimuksia katselmusten tekijöille ja katselmustuen hakijoille.

Tuen myöntämisen ehtona on katselmusmallikohtaisten toteutus- ja raportointiohjeiden noudattaminen. Katselmusmallikohtaiset ohjeet on esitetty kohdassa Energiakatselmusmallit. "Uusiutuvan energian kuntakatselmus" -malli ja sen toteuttaminen on ohjeistettu erikseen.

Energiakatselmoijan käsikirjassa esitetään yleisiä muun muassa katselmusten käytännön toteuttamiseen liittyviä ohjeita, taustatietoja ja apuvälineitä energiakatselmoijille. Energiakatselmoijan käsikirja on energiakatselmoijien käytettävissä, ja se löytyy Motivan Energiakatselmoijat Extranet -palvelusta.

Energiakatselmoijien Extranet -palvelun kirjautumistunnukset myönnetään pätevöityneelle katselmoijalle. Jos sinulla ei vielä kirjautumistunnuksia, lähetä pyyntö yhteystietoinesi osoitteeseen katselmoijaposti@motiva.fi.

Energiakatselmoijien extranet:
Energiakatselmoijat


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 23.12.2016

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.