Uusiutuvan energian kuntakatselmoijat

Uusiutuvan energian kuntakatselmuksen tekijän tulee olla Motivan kuntakatselmuskoulutuksen käynyt ja tentin suorittanut henkilö. Kuntakatselmuskurssista saa todistuksen, joka oikeuttaa katselmoijan tekemään yhden kuntakatselmuksen. Kun kuntakatselmuksen laatu on tarkistettu ja hyväksytty Motivassa, katselmoija saa varsinaisen pätevyystodistuksen.

Uusiutuvan energian kuntakatselmuskoulutuksen teoriaosuuden on käynyt tähän mennessä 192 henkilöä, joista nelisenkymmentä on pätevöitynyt eli tehnyt uusiutuvan energian kuntakatselmuksen/kuntakatselmuksia.

Koulutettujen kuntakatselmoijien yhteystiedot:

Koulutetut_kuntakatselmoijat (xls) (98.5 KB)


Huom! Motiva päivittää kuntakatselmoijalistaa, mutta ei vastaa listalla olevien yhteystietojen oikeellisuudesta. Katselmoijayritysten ja katselmoijien yhteystietojen muuttuessa pyydämme katselmoijia ilmoittamaan uudet yhteystiedot Motivaan osoitteeseen ritva.isohella@motiva.fi.

Kuntakatselmoijakoulutukset

Motiva kouluttaa kuntakatselmusten tekijöitä erikseen sovittavissa tilaisuuksissa. Koulutusta koskevissa asioissa kannattaa olla etukäteen yhteydessä Motivaan.


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 10.12.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.