ENDURANCE (2013-2016)

ENDURANCE-logoENDURANCE oli Intelligent Energy Europe (IEE) -ohjelmasta rahoitettava hanke, jossa oli mukana 25 eurooppalaista maata. Tavoitteena oli lisätä kestävän liikkumisen suunnittelua mukana olevissa maissa verkostoitumalla, yhdessä oppimalla sekä jakamalla parhaita käytäntöjä ja kokemuksia.

Kansallisella tasolla hankkeessa edistettiin kestävän liikenteen suunnittelua jakamalla parhaita käytäntöjä sekä Suomesta että muualta Euroopasta, lisäämällä tiedonvaihtoa ja osaamista valituista teemoista sekä tarjoamalla tietoa olemassa olevista työkaluista.

Hankkeen aikana järjestettiin kansallisia tapaamisia, joissa käsiteltiin erilaisia kestävän liikenteen suunnitteluun liittyviä teemoja. Tapaamisten järjestämisessä yhteistyötahona oli MAL-verkosto (valtakunnallinen maankäytön, asumisen ja liikenteen kehittämisverkosto).

Hankkeen tilaisuudet:

Hanke toteutettiin vuosina 2013-2016. Kansallisesta rahoitusosuudesta vastasivat Liikennevirasto ja ympäristöministeriö.

Muistio:
Kestävän kaupunkiliikenteen suunnitelmat (Sustainable Urban Mobility Plans) Suomen liikennesuunnittelukontekstissa (pdf) (499.5 KB)

Lisätietoja:
Motiva Oy
asiantuntija Sara Lukkarinen
sara.lukkarinen@motiva.fi
puh. 09 6122 5022

Co-funded by the IEE Programme of the EU


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 14.1.2019

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.