Työpajat

INTERACTION-hankkeessa järjestetään yhteensä viisi työpajaa. Ensimmäinen työpaja on toimialakohtainen eli kullekin toimialalle (kauppa, jätehuolto, elintarvike) järjestetään omansa. Työpajat 2 ja 3 ovat kaikille toimialoille yhteisiä. Yritysten edustajat osallistuvat yhteensä kolmeen työpajaan. Työpajoihin osallistuvat myös projektissa mukana olevat, aiheesta kiinnostuneet toimialaliitot.

Työpajassa 1 käynnistetään projekti, hahmotellaan yhteiset tavoitteet ja toimintamallit sekä luodaan yleiskuva toiminnan kehittämisen mahdollisuuksiin ja työkaluihin. Työpajassa ideoidaan myös kehittämistoimenpiteitä. Erityisesti keskustellaan toimialan yritysten mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä kuljetusten tehostamiseksi. Työpajassa esitellään myös teemaan liittyviä tutkimuksia.

Työpajan 1 tuloksena saadaan esitys toimialan yritysten toimenpiteistä, joita työssä lähdetään selvittämään ja analysoimaan. Työpajan tulokset kootaan muistioksi, joka toimitetaan kommentoitavaksi. Työpajan jälkeen projektisuunnitelmat muokataan lopulliseen muotoonsa.

Työpajassa 2 esitellään Työpajassa 1 valittuja tehostamistoimenpiteitä sekä arvioita niiden energian- ja kustannussäästöpotentiaalista. Kolmas työpaja on seurantatyöpaja, joka järjestetään INTERACTION-hankkeessa keväällä vuonna 2008. Tavoitteena on, että yritykset olisivat siihen mennessä jo toteuttaneet joitakin toimenpiteitä.


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 13.2.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.