Pilotit

TYKELI-hankkeessa toteutettiin kolme pilottia vuoden 2012 aikana. Piloteissa kartoitetttiin toimintamalleja ja verkostoja liikkumisen ohjaukselle työpaikoilla. Piloteiksi valittiin kolme hyvin erityyppistä kokonaisuutta.

Työmatkaliikkumissuunnitelman tekeminen isoille yrityksille

TUKO Logistics Osk ja Itella Logistics Oy Keravalla olivat kohteena pilotissa, jossa kartoitettiin työ- ja työasiamatkojen nykytila sekä suunnitelmat siitä, miten henkilökunnan liikkumista voidaan kehittää ympäristöä säästävämmäksi, taloudellisemmaksi ja sujuvammaksi.

Pilottiesittely_TUKO ja Itella (pdf) (139.5 KB)

TUKO ja Itella – Työpaikan liikkumissuunnitelma (pdf) (445.8 KB)

Valtionhallinnon toimijoiden verkottaminen

Mukana olivat valtionvarainministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Liikennevirasto, Ilmatieteenlaitos ja Uudenmaan ELY-keskus. Tavoitteena oli kehittää mukana olevien valtionhallinnon toimijoiden yhteistyötä ja toimintaa kestävän työmatkaliikkumisen edistämisessä.

Pilottiesittely_valtionhallinto (pdf) (170.4 KB)

Valtionhallinnon toimijoiden verkottaminen – loppuraportti (pdf) (418.1 KB)

Kiinteistö ja sen yritysten verkottaminen

Kohteena oli NCC Plaza Business Park Aviapoliksen alueella Vantaalla. Pilotissa kartoitettiin kiinteistön ja sen vuokralaisten keskinäiset liikkumispalveluiden tarpeet sekä hyödynnettävät yhteiset verkostot, joissa liikkumiseen liittyviä asioita suunnitellaan ja viedään eteenpäin. Tavoitteena oli monistettava malli muille vastaaville toimijoille.

Pilottiesittely NCC Plaza

Taustatietoa hankkeeseen:

Plaza Business Park_yleisesittely (pdf) (3.2 MB)

Plaza 3 julkinen liikenne (pdf) (585.2 KB)

Hankkeen tulokset ja loppuraportti:

NCC Plaza Business Park – Nykytila ja tulokset (pdf) (1.7 MB)

NCC Plaza Business Park – Loppuraportti (pdf) (972.9 KB)


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 16.2.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.