Viisas kulkutavan valinta, alku- ja loppumatkan sujuvuuden merkitys (2014-2015)

Päättynyt projekti keväästä 2014 vuoden 2015 loppuun.

Kehityshankkeen tavoitteena oli pilotoida erilaisia viisaan kulkutavan valintoja tukevia toimenpiteitä aluekehityksessä, kaavoituksessa (erityisesti asemakaavoitustasolla) ja yksittäisten kiinteistöjen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hankkeen tuloksena Suomessa on tunnistettu viisi uutta kohdetta, joissa on erityisesti huomioitu kestävän liikkumisen edistäminen, ja joissa on toteutettu yksi tai useampi toimenpide kestävän liikkumisen edistämiseksi.

Lisäksi erityisesti kunnissa, joissa näitä projekteja toteutetaan, on lisääntynyt osaaminen liikkumisen ohjauksesta ja kestävän liikkumisen suunnittelusta. Samalla myös laajemmin lisätään tietoisuutta kestävän liikkumisen edistämismahdollisuuksista erityisesti matkojen alku- ja loppupisteissä.

"Viisas kulkutavan valinta, alku- ja loppumatkan sujuvuuden merkitys" -projektin rahoittajina olivat Liikennevirasto ja ympäristöministeriö. Projektin toteuttivat Motiva Oy alikonsulttinaan WSP Finland.

Lisää hankkeesta:

Lisätietoja:

Motiva Oy
asiantuntija Sara Lukkarinen
sara.lukkarinen@motiva.fi
puh. 09 6122 5022


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 22.12.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.