Opiskelijoiden liikkumisen ohjaus, Kasarmimäen kampusalue

Hankkeen tavoitteena on organisoida liikkumisen ohjauksen toiminta Kouvolan Kasarmialueella ja selvittää puutteet nykyisessä joukkoliikennetarjonnassa sekä tiedonkulussa. Hankkeen tarkoituksena on suunnitella parannustoimenpiteitä ja vaikuttaa oppilaiden liikkumistapoihin.

Hankekortti kokonaisuudessaan ja yhteystiedot:
Hankekortti Kasarminmäki (pdf) (29.9 KB)

Kasarminmäen kampusalueen opiskelijoiden liikkumisen ohjauksesta tuloksia

Hankkeen tuloskortti:
Tuloskortti Kasarminmaki (pdf) (289.2 KB)

Hankkeessa saatiin selville Kasarminmäellä työskentelevien ja opiskelevien keskeiset liikkumistottumukset. Kyselyssä paljastui, että tiedonsaanti joukkoliikenteestä oli edelleen hankalaa ja joidenkin vuorojen reiteistä oli epäselvyyksiä. Joukkoliikenteestä lisättiin infopaketti aloittaville opiskelijoille jaettavaan aloitusmateriaaliin.

Hankkeen työryhmä toimi aktiivisesti hankkeen ajan ja oli aidosti kiinnostunut opiskelijoiden liikkumistottumuksista. Opiskelijoita informoitiin omassa infotilaisuudessa sekä autottomana päivänä. Opiskelijoille jaettiin tiedostusmateriaalia kestävästä liikkumisesta ja kilpailun tuloksena syntyneet julisteet ovat jatkossakin käytössä.

Matkustajainformaation suhteen selvisi, että informaatiolaitteissa haastavaa on tiedon ylläpito, vastuutahon määrittely ja toiminnan jatkuvuus. Informaatiosta sovittiin, että jatkossa aikataulutiedot kannattaa esittää samassa näytössä kuin muukin kampusalueen informaatio eikä hankkia erillisiä näyttölaitteita.


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 21.11.2016

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.