Fillaristit-palvelun hyödyntäminen ja käytön tehostaminen

Fillaristit-palvelu (www.fillaristit.fi) suunniteltiin ja toteutettiin Pyöräily- ja sosiaalinen media -hankkeessa osana Liikkumisen ohjauksen ohjelmaa 2010-2011. Fillaristit-palvelun alkuperäisenä ideana oli tehdä uudenlainen yhteisöllinen nettipalvelu pyöräilijöille, jonka avulla pyöräilijät voivat jakaa toisilleen tietoa kartan avulla.

Fillaristit-palvelussa käyttäjät voivat muun muassa tehdä kartalle paikka- ja reittimerkintöjä, kommentoida muiden käyttäjien tekemiä merkintöjä, lähettää palveluun kuvia, osallistua keskusteluun keskustelufoorumilla.

Tämän hankkeen tarkoituksena on lisätä Fillaristit-palvelun tunnettavuutta ja käyttöä markkinoimalla sitä pyöräilijöille, pyöräilyseuroille sekä kaupungeille. Hankkeessa pyritään myös löytämään yhteistyömahdollisuuksia pyöräilyseurojen tai kaupunkien kanssa siten, että nämä voisivat olla mukana palvelun hyödyntämisessä ja kehittämisessä.

Fillaristit – Hankekortti (pdf) (117.8 KB)

Tuloskortti:
LOHJELMA Tuloskortti 2012 Fillaristit (pdf) (109.7 KB)


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 21.11.2016

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.