Kävellen kauppaan, pyöräillen postiin – yhteistoimintamalli lähiasiointireittien kehittämiseksi

Työn tavoitteena on kehittää toimintamalli, jonka avulla kaupunginosan jalankulun ja pyöräilyn reittejä ja asiointiympäristöjä kehitetään arkiliikkumista ja asiointimahdollisuuksia parantaviksi asukkaiden, paikallisten yrittäjien ja kaupungin yhteistyönä. Työssä otetaan huomioon myös joukkoliikenne ja sen liityntämahdollisuudet.

Hanke sisältää alkukartoituksen, jonka aikana selvitetään yritysten valmius osallistua suunnitteluun, asukkaiden näkökulmasta keskeisimmät kehittämiskohteet sekä lainsäädännön ja kaupungin käytäntöjen luomat reunaehdot suunnitelmalle. Asiointireittien kehittämissuunnitelma kootaan yhteistyönä eri tahojen kanssa.

Hankkeeseen sisältyy luonnos kaupunginosan asiointireittikartasta sekä suunnitelman tunnetuksi tekemistä alueella. Pohjois-Haagan liikenneryhmä jää ylläpitämään toimintaa ja seuraamaan toimenpiteiden toteutumista konsulttiprojektin päätyttyä.

Kävellen kauppaan pyörällä postiin – yhteistyömalli lähiasiointireittien kehittämiseksi – Hankekortti (pdf) (107.3 KB)

Kävellen kauppaan, pyörällä postiin -toimintamalli asiointiliikkumisen olosuhteiden parantamiseksi -Raportti (pdf)

Tuloskortti:

LOHJELMA 2012 Tuloskortti Kävellen kauppaan pyörällä postiin (pdf) (119.8 KB)


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 6.3.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.