Vihdin kunnan kävelyn ja pyöräilyn karttamateriaalin tuottaminen

Vihdin kunta on laatimassa kävely- ja pyöräilykartastoa tukemaan ja lisäämään arjen autotonta liikkumista. Koordinaattorin kilpailutus avattiin kesäkuussa 2013. Tavoitteena on lisätä kävelyn ja pyöräilyn osuutta koulu- ja työmatkaliikenteessä sekä vapaa-aikoina liikuntapaikoille. Kohderyhmänä toimivat kaikenikäiset kuntalaiset.

Karttamateriaalissa kuvataan muun muassa pääreitit, paikallisreitit, pyöräilyverkon osana toimiva katu tai tie, kevyen liikenteen alikulku, valtakunnallinen pyörätie, lähiaikoina rakennettava pyörätie tai silta sekä palvelukohteita.

Työtä organisoidaan Vihdin kunnassa eri hallinnonaloilta. Mukana organisoinnissa ovat liikuntapalvelut, maankäyttö- ja tekninen toimi ja kuntamarkkinointi. Hanketta toteutetaan yhdessä kaavoituspäällikön, liikuntatoimenjohtajan, liikennesuunnittelijan, liikuntasihteerin, markkinointipäällikön ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kävely- ja pyöräilykartan on tarkoitus valmistua tammikuussa 2014.

Yhteyshenkilöt:

liikuntatoimenjohtaja Raija Ranta-Porkka,
raija.ranta-porkka@vihti.fi, puh. 050 592 0415

Suvi Lehtoranta,
suvi.lehtoranta@vihti.fi, puh. 050 376 8753


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 21.11.2016

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.