Hattulan viisaan liikkumisen koordinaatiotoiminta

Toiminnan tavoite

Hattulan kunnassa laadittiin syksyllä 2013 viisaan liikkumisen edistämisen toimintasuunnitelma vuodelle 2014. Koordinaattorin tehtävänä on tukea ja avustaa kuntaa toteuttamaan vuodelle 2014 laadittua viisaan liikkumisen edistämisen toimintasuunnitelmaa.

Koordinaattoritoiminta tähtää pitkällä aikajänteellä myös sii­hen, että viisaan liikkumisen edistäminen (liikennekasvatus ja liikkumisen ohjaus) saadaan vakiinnutettua osaksi kunnan pysyvää toimintaa. Myös järjestöjen ja yhteisöjen aktivoiminen ja mukaan ot­taminen on avainroolissa Hattulan viisaan liikkumisen suunnitelmassa.

Hankkeessa tehdään yhteistyötä Janakka­lan kunnan kanssa. Hankkeessa toteutettavan toiminnan tavoitteena on puolestaan lisätä hattulalaisten tietoisuutta liikkumisen vaihtoehdoista ja liikkumisvalintojen vaikutuksista sekä motivoida, kannustaa ja opastaa ihmisiä viisai­siin arjen liikkumisvalintoihin.

Yhteyshenkilö:
Jenni Kostamo
puh. 03 673 1301
jenni.kostamo@hattula.fi


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 3.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.