Helsingin seudun liikenne – Liikkumisen ohjaus

Toiminnan tavoite

Liikkumisen ohjauksen toiminnan kasvattaminen ja kehittäminen niin, että yhä useampi Helsingin seudulla valitsisi liikkumismuodokseen kestävän kulkutavan. Toiminta tähtää yksityisautolla ajettujen kilometrien vähenemiseen ja sitä kautta saavutettaviin hyötyihin, kuten päästöjen vähenemiseen, liikenteen sujuvoitumiseen, lähiympäristön viihtyisyyden paranemiseen ja terveyden kohentumiseen. Kestävällä liikkumisella saadaan myös suoria kustannushyötyjä.

Tärkeimmät kohderyhmät ja toiminnot

Tärkeimmät kohderyhmät ovat työpaikat, koulut ja oppilaitokset sekä muut liikkumista synnyttävät kohteet sekä asukkaat (erityisesti seniorit). Työtä toteutetaan mm Matkakummi-toiminnalla kautta, jossa järjestetään koulu- ja päiväkotivierailuja, senioiri- ja maahan muuttajainfoja sekä markkinoimalla ja kontaktoimalla tapahtumissa. Työpaikoille suunnattua liikkumisen ohjausta toteutetaan Vantaalla Aviapoliksen alueella.

Yhteyshenkilö:
Tarja Jääskeläinen
puh. 050 358 504
tarja.jaaskelainen@hsl.fi


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 21.11.2016

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.