Pyöräilyn seurantajärjestelmän kehittäminen Espoossa

Toiminnan tavoite

Toiminnan taustalla on syksyllä 2013 valmistunut Espoon pyöräilyn edistämisohjelma ja Espoon poliittinen sitoutuminen pyöräilyn edistämiseen: kaupunkisuunnittelulautakunta hyväksyi osaltaan Espoon pyöräilyn edistämisohjelman (kslk 04.09.2013) ja kaupunginhallitus päätti 28.10.2013 liittyä Brysselin sopimukseen. Brysselin sopimuksen allekirjoittamalla Espoo on sitoutunut kaksinkertaistamaan pyöräilyn osuuden vuoteen 2024 mennessä.

Tämän työn tarkoituksena on tukea Espoon pyöräilytyöryhmän perustamista ja toimintaa hankkimalla ostopalveluna pyöräilysihteeri. Pyöräilysihteerin tehtävänä on toimia pyöräilytyöryhmän sihteerinä, valmistella ryhmässä käsiteltävät asiat ja auttaa niiden toimenpanossa. Pyöräilysihteeri auttaa virastojen välisessä yhteistyössä ja poikkihallinnollisessa työskentelyssä, joka on yksi pyöräilyn edistämisen edellytys. Työn alussa sihteeri valmistelee ryhmälle toimintasuunnitelman vuodelle 2014.

Tämä työ tuo lisäksi jatkuvuutta vuonna 2013 tehdyn Espoon pyöräilyn edistämisohjelman jalkauttamiseen. Pyöräilyn jalkauttaminen eri virastojen toimintaan ja tämän toiminnan edistäminen on liikkumisen ohjausta strategisella tasolla. Pyöräilytyöryhmän toiminta rakentuu Espoon pyöräilyn edistämisohjelman ehdotuksen pohjalle tarkentuen valmistelun edetessä.

Yhteyshenkilö:

Salla Karvinen
puh. 046 877 3000
salla.karvinen@espoo.fi


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 12.10.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.