Työmatkaliikenteen kehittäminen Kemissä

Toiminnan tavoitteet

Tavoitteena on edistää kestävien kulkutapojen käyttöä Lapissa ja tuoda liikkumisen ohjausta tunnetuksi käytännönläheisten erillishankkeiden kautta.

Työn tavoitteena on myös selvittää ne toimenpiteet, joilla voidaan lisätä joukkoliiken­teen, kävelyn ja pyöräilyn osuutta ja vähentää samalla autolla ajamisen osuutta työmatkaliikenteessä.

Suunnitelmassa kartoitetaan yhdessä yrityksen ja henkilöstön kanssa nykyiset työmatkojen kulkutavat sekä mahdollisuudet ja halukkuus joukkoliikenteen ja kävelyn ja pyöräilyn kehittämiseen. Työkaluina käytetään muun muassa henkilöstölle suunnattuja kyselyjä sekä paikkatietotarkasteluja, joilla selvitetään henkilöstön mahdollisuuksia joukkoliikenteen, kävelyn ja pyöräilyn käyttöön sekä mahdollisia epäkohtia.

Lisäksi työn aikana on tarkoitus järjestää työntekijöille viisaan ja turvallisen työmatkaliikkumisen teematapahtuma (esimerkiksi liikkujan viikolla), jossa tuodaan esille joukkoliikenteen, kävelyn ja pyöräilyn mahdollisuuksia.

Yhteyshenkilö:
Mika Grönvall
puh. 040 089 5322
mika.gronvall@kemi.fi


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 21.11.2016

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.