Viisaan liikkumisen edistäminen Tampereella

Toiminnan tavoite

Tavoitteena on edistää joukkoliikennettä, pyöräilyä ja kävelyä Tampereen kaupunkiseudun alueella. Vuoden 2014 painotuksena on joukkoliikenteen edistäminen, koska heinäkuussa 2014 otetaan käyttöön koko kaupunkiseutua koskeva joukkoliikenteen vyöhykehinnoittelumalli.

Liikkumisen ohjauksen tavoitteena on myös pienentää liikenteen aiheuttamia pienhiukkas- ja kasvihuonekaasupäästöjä, parantaa kuntalaisten terveyttä ja vähentää henkilöautoliikenteen infrastruktuurille aiheuttamia kustannuksia. Lisäksi tavoitteena on luoda liikkumisen ohjauksesta pysyvää toimintaa, joka otetaan huomioon kaikilla hallinnon aloilla ja yksityisellä sektorilla.

Hanke pyrkii olemaan aktiivisessa kanssakäymisessä eri kohderyhmien – koululaiset, työssäkäyvät, asiointimatkalaiset – kanssa. Tavoitteena on suunnitella viestintä- ja tapahtumatoimenpiteet siten, että hanke saa aikaiseksi keskustelua jokaisen kohderyhmän kanssa. Tämän tavoitteen tärkein mittari ovat mediaosumat ja yleisöpalaute.

Hankkeen toteuttaa Ekokumppanit Oy.

Yhteyshenkilö:
Erno Holmberg
puh. 040 806 3431
erno.holmberg@tampere.fi


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 21.11.2016

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.