Viisaan liikkumisen edistäminen Varsinais-Suomessa

Toiminnan tavoite

Toiminnan tavoitteena on toteuttaa Varsinais-Suomen liikkumisen ohjauksen toimenpidesuunnitelmaa 2012-2015, joka on laadittu osana liikenne- ja viestintäministeriön ja Liikenneviraston rahoittamaa liikkumisen ohjauksen hankeohjelmaa 2010-2011. Suunnitelma toimii ohjenuorana hyvälle liikkumisen ohjaustyölle ja se toteuttaa liikkumisen ohjaukseen liittyviä tavoitteita, jotka on määritetty maakunnassa laadituissa strategioissa ja ohjelmissa.

Toimenpidesuunnitelmassa määritettyjä kärkitoimenpiteitä mukaillen vuonna 2014 autetaan työpaikkoja liikkumissuunnitelmatyössä neuvomalla, kouluttamalla, konsultoimalla sekä tuottamalla materiaalia. lasten ja nuorten parissa tehdään liikkumisen ohjauksen työtä laatimalla Turun kaupungin kouluille liikkumisohjeistus ja järjestämällä infotilaisuuksia.

Toiminnalla pyritään vahvistamaan yhteistyötä seudullisten liikkumisen ohjaustyötä tekevien ja siihen halukkaiden organisaatioiden kesken ja lisäämään yhteistyötä liikenneturvallisuustoimijoiden kanssa. Kuntien työntekijöitä, johtoa ja päättäjiä informoidaan viisaan liikkumisen teemoista ja heitä rohkaistaan liittymään Varsinais-Suomen liikkumisen ohjauksen verkostoon.

Vuonna 2014 jatkuu vuoden 2013 syksyllä alkanut Työbussaile! -joukkoliikenteen markkinointi- ja edistämiskampanja.

Yhteyshenkilö:
Paula Väisänen
puh. 044 907 5986
paula.vaisanen@valonia.fi


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 21.11.2016

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.