Viisaan liikkumisen verkosto – VILI

Viisaan liikkumisen verkosto VILI (ent. LIVE) yhdistää liikkumisen ohjauksen parissa työskenteleviä tai siitä kiinnostuneita alan toimijoita eri sektoreilta.

Verkoston tarkoituksena on lisätä yhteistyötä ja tiedonvaihtoa. Verkoston jäsenyys on maksuton eikä se sido mihinkään. Motiva Oy koordinoi verkostoa Liikenneviraston toimeksiannosta.

VILI-verkostossa on lähes 600 jäsentä ja se on Euroopan toiseksi suurin liikkumisen ohjauksen verkosto.

Ajankohtaista

1.6.2017 Kuukauden edelläkulkija: Teosto kannustaa kestävään ja hyvinvointia parantavaan työmatkaliikkumiseen
Teostolaiset ovat hyvin innokkaita pyöräilijöitä. Tämä näkyy muun muassa siinä, että järjestöllä on ollut useampana vuonna innokas pyöräilyjoukkue Kilometrikisassa. Kilometrikisa on leikkimielinen pyöräilytempaus, jonka päätarkoitus on innostaa ihmisiä pyöräilemään sekä nostattaa yhteishenkeä työpaikoilla ja muissa yhteisöissä.
viisas työmatkaliikenne
viisas työmatka
2.5.2017 Viisaan työmatkaliikkumisen uutiskirje – Teemana pyöräily: Pistetään pyörät pyörimään
Nyt on se aika vuodesta, kun työmatkapyöräilijät heräävät uuteen kauteen. Osa on saattanut pyöräillä töihin läpi talven, mutta suurin osa aktivoituu nyt kun ilmat alkavat lämmetä. Keväällä on hyvä tarkistaa, että työpaikan pyöräilyolosuhteet, eli pyöräpysäköinti ja sosiaalitilat ovat kunnossa.
viisas työmatka
28.4.2017 Laadukasta pyöräpysäköintiä työpaikalle
Työnantajan kannattaa tarjota työntekijöille hyvät mahdollisuudet pyöräpysäköintiin. Pyöräpysäköinnin saavutettavuus ja erilaisten käyttäjien tarpeet on hyvä huomioida suunnittelussa. Pyöräpysäköintipaikkojen määrä ja toteutustapa on asioita, joihin kannattaa panostaa. Olemme keränneet vinkkejä siihen, mitä laadukas pyöräpysäköinti on käytännössä.
viisas työmatka
viisas liikkuminen
pyöräily
6.4.2017 Kuukauden edelläkulkijatarina: Tullissa työskennellään mobiilisti
Tulli on sitoutunut vähentämään toiminnastaan aiheutuvia ympäristövaikutuksia, pienentämään hiilijalanjälkeään sekä lisäämään työntekijöiden ympäristötietoisuutta.
viisas työmatka


Uutiskirjeet

Viisaan liikkumisen verkoston uutiskirjeet ilmestyvät viisi kertaa vuodessa.  Voit tilata uutiskirjeen liittymällä VILI-verkoston jäseneksi.
Liity VILI-verkostoon

Työskenteletkö liikkumisen ohjauksen parissa? Oletko kiinnostunut asiasta? Ilmoittaudu mukaan verkostoon alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen verkostoon >>

VILIn jäsenenä saat muun muassa:
  • uutiskirjeitä noin 5 kertaa vuodessa
  • kutsun VILIn tapaamisiin, webinaareihin ja ECOMM-jälkiseminaariin
  • ajankohtaista tietoa liikkumisen ohjauksen työstä Suomessa ja Euroopassa (EPOMM European Platform on Mobility Management)
  • mahdollisuuden laajentaa omaa verkostoasi.
VILI verkoston jäsenet 2017 (pdf) (347.7 KB)Oliko artikkeli hyödyllinen?

Aiheesta lisää

Sivua päivitetty viimeksi 24.6.2017