Ajankohtaista VILI-verkostolle

Euroopan liikkujan viikko 16.–22.9. – Ilmoita kuntasi mukaan viisaan liikkumisen kampanjaan

Euroopan Liikkujan viikolla syyskuussa kannustetaan kuntalaisia pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja. Esillä ovat kaikki viisaan liikkumisen muodot, kuten kävely, pyöräily, joukkoliikenne ja fiksumpi autoilu. Viikon päättää maailmanlaajuinen Auton vapaapäivä.

Vuoden 2018 teema on Multimodality eli eri kulkumuotojen yhdistäminen. Viikon slogan onkin ”Miksaa & Mene.”. Teema haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja. Teema antaa paljon mahdollisuuksia erilaisten tempausten ja tapahtumien järjestämiseen. Tapahtumia voi järjestää myös teeman ulkopuolelta, pääasia on kannustaa kaikkia liikkumaan oma ja ympäristön hyvinvointi huomioiden. Viikon päättää tuttuun tapaan Auton vapaapäivä 22.9., joka on myös Kilometrikisan viimeinen päivä. 

Ilmoita kunta tai kaupunki mukaan ja hyödynnä valmista materiaalia

Viikon varsinaisia viettäjiä ovat kunnat ja kaupungit, mutta tapahtumia voivat järjestää kaikki innokkaat. Tapahtumanjärjestäjien käytössä on paljon erilaista markkinointimateriaalia, kuten julisteita, bannereita ja teemavideo. Koordinaattorina toimiva Motiva tekee viikolla monipuolisesti valtakunnallista viestintää ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua kampanjatuotteiden yhteistilaukseen. Lisätietoja tästä ja kampanjan tuoreita kuulumisia saat Liikkujan viikon uutiskirjeistä. Käy myös tutustumassa Liikkujan viikon verkkosivuihin osoitteissa www.liikkujanviikko.fi ja www.mobilityweek.eu. Liity mukaan tähän joukkoon! Kuntien virallinen ilmoittautuminen kampanjan kansainvälisellä sivustolla.

Lisätietoja:

Motiva Oy
Sini Marttinen, sini.marttinen@motiva.fi, puh. 050 549 8798

Motiva Oy
Helena Suomela, helena.suomela@motiva.fi, puh. 040 724 6437


Palaa otsikoihinMotiva koordinoi Viisaan liikkumisen verkostoa Liikenneviraston toimeksiannosta.

Liikennevirasto_logo_Fin_Screen_RGB

Kulje viisaasti-rgb-681x605px-96dpi-logo-kaikki uusi verkkoSivua päivitetty viimeksi 1.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.