Ajankohtaista VILI-verkostolle

Liikkumisen ohjauksen valtionavustushankkeet vuodelle 2018 on valittu

Liikennevirasto on valinnut valtionavustusta vuonna 2018 saavat liikkumisen ohjauksen hankkeet. Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä peräti 50 kpl ja avustuksen saajiksi valittiin 31 hanketta.


Kokonaisuudessaan myönnettävä avustussumma on tänä vuonna noin 1,2 miljoonaa euroa. Valtionavustusten koko vaihtelee vajaasta 100 000 eurosta muutamiin kymmeniin tuhansiin.

Vuoden 2018 hakuteemoina olivat:

  • Kestävää liikkumista edistävien, kuluttajille suunnattujen liikkumispalveluiden kokeilu, kehittäminen ja käyttöönotto
  • Kestävän liikkumisen kokonaisvaltainen suunnittelu seudulla tai kunnassa
  • Markkinointi 2.0

- Liikkumisen ohjauksen valtionavustushakemusten määrä on kasvanut viime vuosina mukavasti. Laadukkaita hakemuksia oli paljon ja valinta oli tänäkin vuonna haastavaa. Monissa hankkeissa näkyy liikkumisen ohjauksen toimenpiteiden ja menetelmien yhdistäminen osaksi laajempaa kokonaisuutta. Esimerkiksi Kiinteistöliiton hankkeessa pohditaan kestävää liikkumista asunto-osakeyhtiöiden kannalta ja Turun FÖLIn hankkeessa joukkoliikennelippu integroidaan tapahtumalippuun, kommentoi liikkumisen ohjauksen valtionavustuksia Liikennevirastossa koordinoiva Toni Bärman.

Tutustu valittuihin hankkeisiin >>>

PS. Nostoja vuoden 2017 valtionavustushankkeista pääset kuulemaan 28.3. järjestettävässä webinaarissa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen >>>


Palaa otsikoihinMotiva koordinoi Viisaan liikkumisen verkostoa Liikenneviraston toimeksiannosta.

Liikennevirasto_logo_Fin_Screen_RGB

Kulje viisaasti-rgb-681x605px-96dpi-logo-kaikki uusi verkkoSivua päivitetty viimeksi 1.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.