Viisaan liikkumisen verkosto –
VILI

Viisaan liikkumisen verkosto VILI (ent. LIVE) yhdistää liikkumisen ohjauksen parissa työskenteleviä tai siitä kiinnostuneita alan toimijoita eri sektoreilta.

Verkoston tarkoituksena on lisätä yhteistyötä ja tiedonvaihtoa. Verkoston jäsenyys on maksuton eikä se sido mihinkään. Motiva Oy koordinoi verkostoa Liikenneviraston toimeksiannosta.

VILI-verkostossa on noin 670 jäsentä ja se on yksi Euroopan suurimmista liikkumisen ohjauksen verkostoista.

Ajankohtaista

Autoilun vähentäminen ja terveyshyödyt kiinnostavat työntekijöitä, tukea kestävään liikkumiseen kaivataan
Polkupyörä, kävely ja joukkoliikenne ovat kärkikolmikko mieluisimmista tavoista kulkea työmatkat kestävästi. Kestävä työmatkaliikkuminen kiinnostaa erityisesti nuoria aikuisia, jotka muutenkin autoilevat muita työikäisiä vähemmän.
viisas työmatka
Älykästä ja kestävää työmatkaliikkumista
Useat työmatkat ja työpäivän aikaiset liikkumisjärjestelyt on mahdollista tehdä älykkäästi ja kestävästi. Tämä nousi esille kesällä järjestetyssä kansainvälisessä ECOMM-konferenssissa, jonne kokoontui alan asiantuntijoita ympäri maailmaa.
viisas työmatka
EPOMM-uutisia
Eurooppalaisen liikkumisen ohjauksen yhteistyöelimen EPOMM:in viimeisin uutiskirje käsitteli liikkumisen ohjausta asuinaluetasolla. Liikkumisen ja kestävän asumisen kehittäminen rajattujen alueiden tasolla on moninainen haaste, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Uutiskirjeen osana oli useita esimerkkejä hankkeista ja toimenpiteistä, joilla näitä haasteita voidaan ratkoa.
Liikkumisen ohjaus
Viisaan liikkumisen verkosto
VILI
EPOMM:in strategiakirja julkaistu
Eurooppalainen liikkumisen ohjauksen yhteistyöelin EPOMM julkaisi uuden strategiakirjansa. Kirjassa on esitetty katsaus kaikkien järjestön eurooppalaisten jäsenmaiden liikkumisen ohjauksesta.
Liikkumisen ohjaus
Viisaan liikkumisen verkosto
VILI


Uutiskirjeet

Viisaan liikkumisen verkoston uutiskirjeet ilmestyvät viisi kertaa vuodessa.  Voit tilata uutiskirjeen liittymällä VILI-verkoston jäseneksi.
Liity VILI-verkostoon

Työskenteletkö liikkumisen ohjauksen parissa? Oletko kiinnostunut asiasta? Ilmoittaudu mukaan verkostoon alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen verkostoon >>

VILIn jäsenenä saat muun muassa:
  • uutiskirjeitä noin 4 kertaa vuodessa
  • kutsun VILIn tapaamisiin, webinaareihin ja ECOMM-jälkiseminaariin
  • ajankohtaista tietoa liikkumisen ohjauksen työstä Suomessa ja Euroopassa (EPOMM European Platform on Mobility Management)
  • mahdollisuuden laajentaa omaa verkostoasi.

VILI verkoston jäsenet 2017 (pdf) (347.7 KB)


Motiva koordinoi Viisaan liikkumisen verkostoa Liikenneviraston toimeksiannosta.

Liikennevirasto_logo_Fin_Screen_RGB

Kulje viisaasti-rgb-681x605px-96dpi-logo-kaikki uusi verkkoOliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 12.9.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.