EMW_logo-Date-AllLanguages2017_CampaignWhite_vector EI VUOSILUKUA sininen

Euroopan liikkujan viikko 16.–22.9. - Arjen matkoista terveyttä ja hyvää mieltä


Liikkujan viikkoa vietetään vuosittain syyskuussa, 16.–22.9. Viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan

Kunnat ja kaupungit

Viikon varsinaisia viettäjiä ovat kunnat ja kaupungit, mutta tapahtumia voivat järjestää kaikki innokkaat. Tapahtumanjärjestäjien käytössä on paljon erilaista markkinointimateriaalia, kuten julisteita, bannereita ja teemavideo. Koordinaattorina toimiva Motiva tekee viikolla monipuolisesti valtakunnallista viestintää ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua kampanjatuotteiden yhteistilaukseen.

Lisätietoja tästä ja kampanjan tuoreita kuulumisia saat tilaamalla uutiskirjeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liikkujanviikko@motiva.fi.

Käy myös tutustumassa Liikkujan viikon kansainväliseen verkkosivuun
www.mobilityweek.eu

Liity mukaan tähän joukkoon!

Kuntien virallinen ilmoittautuminen kampanjan kansainvälisellä sivustolla: European Mobility Week

Vuonna 2017 Euroopan liikkujan viikkoa vietti 28 suomalaista kuntaa ja kaupunkia. Maailmanlaajuisesti viettäjiä oli yli 2 500. Liity mukaan tähän viisasta liikkumista edistävien kuntien  joukkoon!

Euroopan liikkujan viikko – uutiskirjeet

Tältä sivustolta löydät Liikkujan viikon uutiskirjeet. Uutiskirjeistä voit lukea ajankohtaisia kampanjaterveisiä. Liikkujan viikon virallinen sivusto ja kaikki muut materiaalit ovat osoitteessa www.liikkujanviikko.fi

2018

2017
Haluatko tilata uutiskirjeen? Laita sähköpostia osoitteeseen liikkujanviikko@motiva.fi


06-Biker_Blue_not-connected-300

01-SmartPedestrian-300 - Copy

10-Bus_not-connected-300Motiva koordinoi Liikkujan viikkoa Liikenneviraston toimeksiannosta.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 24.1.2019

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.