Onko työpaikkasi fiksu työmatkaliikuttaja?

Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus myönnetään työnantajalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut kestävän ja hyvinvointia lisäävän työmatka- ja työasiamatkaliikkumisen omakseen. Kenties juuri sinun työpaikkasi on sellainen? Capture
Työmatkaliikkumisen edelläkulkijuus voi tarkoittaa esimerkiksi työsuhdematkalippujen käyttöä, hyviä pyöräilyolosuhteita tai toimivaa kimppakyytijärjestelmää. Organisaatio voidaan palkita myös siitä, että liikkuminen ja liikenne on huomioitu osana yhteiskuntavastuuta tai henkilöstö- ja ympäristöstrategioita.

Myös työpaikalla toteutettu liikkumissuunnitelma on tunnustuksen myöntämisessä huomioitava toimenpide. Työnantajaorganisaation koolla ei ole merkitystä ja tunnustuksen voivat saada niin pienet kuin suuretkin työpaikat. Tunnustuksen saaja voi olla myös suuren työnantajan yksittäinen yksikkö.

Vuoden 2017 Työmatkaliikkumisen edelläkulkijat

Vuonna 2017 tunnustuksen jakoivat Jyväksylän kaupunki, Helsingin seudun liikenne HSL ja  Valonia - Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus.

Lue tästä voittajien tarinat:

Valmetin Rautpohjan yksikölle vuoden 2017 Jyväskylän Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

Kevalle vuoden 2017 Pääkaupunkiseudun Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

ELY-keskukselle vuoden 2017 Varsinais-Suomen Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus


Ilmianna  viisaan työmatkaliikkumisen edelläkulkija -työpaikka

Tiedätkö työpaikan, joka on viisaan työmatkaliikkumisen edelläkulkija, mutta jolle ei ole tunnustusta vielä jaettu? Kerro siitä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuljeviisaasti@motiva.fi.

Onko voittaja sinun työpaikkasi?

Vuonna 2018 tunnustuksia jakavat seuraavat alueelliset toimijat, joilta saat lisää tietoa siitä, miten Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustuksen voi saada.


kulje-viisaasti-logot-20160810-01
Motiva edistää työpaikkojen viisasta liikkumista Liikenneviraston toimeksiannosta.

Alueellinen toimija, haluatko jakaa tunnustuksen omalla alueellasi?

Ole yhteydessä Motivaan ja kerromme, miten voit palkita alueellasi Fiksua työmatkaliikkumista edistävän työpaikan.

Lisätietoja:

Helena Suomela, helena.suomela@motiva.fi, 040 724 6437

Sini Marttinen, sini.marttinen@motiva.fi, 050 549 8798Haluatko tietää lisää viisaasta työmatkaliikkumisesta?

Osoitteessa www.viisastyomatka.fi on laaja tietopaketti ja vinkkejä siitä,  mitä viisas työmatkaliikkuminen on ja miten sitä voidaan edistää teidän työpaikalla.Sivua päivitetty viimeksi 14.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.