Rahoitusohjelmat

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma
Tukea myöntävät alueelliset ELY-keskukset tai paikalliset Leader-toimintaryhmät. Tukea voidaan myöntää yritystoiminnan käynnistämiseen, investointeihin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja:
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 (MMM)Maaseudun kehittäminen Ahvenanmaalla. Maaseudunkehittämiseen Ahvenanmaalla on haettavissa useita erilaisia tukia.

Lisätietoja:
Finland – Rural Development Programme (Regional) – ÅlandMaatalouden kehittämisrahasto (MAKERA). Maa- ja metsätalousministeriön hoitama rahasto, joka turvaa ja täydentää maatilatalouden ja muiden maaseutuelinkeinojen, kuten porotalouden investointien rahoitusta ja edistää niiden kehittymistä Suomessa.

Lisätietoja:
mmm.fiMaaseutuviraston (MAVI) yritystoiminnan tuet maatalouden ohella harjoitettavaan muuhun yritystoimintaan sekä muille maaseudulla sijaitseville alle 10 henkeä työllistäville yrityksille.

Lisätietoja:
Yritystuet (Mavi)Suomen itsenäisyyden juhlarahasto SITRA voi toimia pääomasijoittajana energia-alalla toimiville yrityksille.

Lisätietoja:
SitraSuomen Akatemia rahoittaa korkealaatuista tieteellistä tutkimusta.

Lisätietoja:
Suomen Akatemian rahoitus


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 11.9.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.