GreenEnergyCases in English

GreenEnergyCases

GreenEnergyCases-palvelusta saa tietoa ja siellä voi kertoa uusimmista energia-alan sovelluksista, suomalaisesta energiaosaamisesta ja mielenkiintoisista vierailukohteista. Luovat ja älykkäät ratkaisut auttavat vähentämään päästöjä, lisäävät kotimaisten ja uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja tehostavat tuotantoprosesseja. Erityisesti bioenergian ja siihen liittyvien sovellusten saralla Suomi on edelläkävijämaa.

Vierailukäynnit kohteisiin on sovittava etukäteen kohteiden yhteyshenkilöiden kanssa.

Ilmoita yrityksesi mukaan GreenEnergyCases-palveluun


BioGTS Oy, Biodiesellaitos, BioMpower Oy

BioGTS Oy

BioGTS on kotimainen biokaasu- ja biodiesellaitosvalmistaja. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut eloperäisten jätteiden käsittelyyn ja hyödyntämiseen uusiutuvana energiana. Olemme kehittäneet biokaasu- ja biodiesellaitoskonseptin, joka perustuu helposti skaalattaviin tehdasvalmisteisiin rakenteisiin. Laitokset rakennetaan tuotantotiloissamme ja toimitetaan valmiina asiakkaalle, missä ne ovat nopeita asentaa ja ottaa käyttöön. Modulaarinen reaktorirakenne tekee laitosrakentamisesta helposti asiakkaan tarpeisiin skaalautuvaa, ja käsittelykapasiteettia voidaan kasvattaa myöhemmin tarpeen mukaan. Laitokset ovat täysin automatisoituja, jatkuvatoimisia ja varustettu etävalvonnalla.


Biodiesellaitos, BioMpower Oy

Biodiesellaitos, BioMpower Oy

BioGTS toimittaa BioMpower Oy:lle biodiesellaitosta. Biodiesellaitoksen suunniteltu käyttöönotto on vuonna 2016. Biodiesellaitoksella tullaan hyödyntämään n. 5 000 t/vuosi biojätepohjaisia öljy- ja rasvajakeita biodieselin ja glyserolin tuotannossa. Laitoksen tuotantokapasiteetti tulee olemaan n. 4 000 0000 l/v biodieseliä/biopolttoöljyä ja 1 000 000 l/v glyserolia. Laitoksessa tuotettavaa biopolttoainetta tullaan myymään lämmitysöljynä sekä liikennepolttoaineena suurkuluttajille.


Takaisin listaukseen

BioGTS Oy

BioGTS Oy
Sepelitie 15
40320 Jyväskylä

Heidi Helander
heidi.helander@biogts.com
+358 50 452 5084

Kohteen tiedot

Kennääntie 3
41310 Leppävesi

Timo Kauppinen
timo.kauppinen@biompower.fi

www.biogts.com

Jaa kohde


Sivua päivitetty viimeksi 28.8.2017