GreenEnergyCases in English

GreenEnergyCases

GreenEnergyCases-palvelusta saa tietoa ja siellä voi kertoa uusimmista energia-alan sovelluksista, suomalaisesta energiaosaamisesta ja mielenkiintoisista vierailukohteista. Luovat ja älykkäät ratkaisut auttavat vähentämään päästöjä, lisäävät kotimaisten ja uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja tehostavat tuotantoprosesseja. Erityisesti bioenergian ja siihen liittyvien sovellusten saralla Suomi on edelläkävijämaa.

Vierailukäynnit kohteisiin on sovittava etukäteen kohteiden yhteyshenkilöiden kanssa.

Ilmoita yrityksesi mukaan GreenEnergyCases-palveluun


BioGTS Oy, Biokaasulaitos, Haminan Energia Oy

BioGTS Oy

BioGTS on kotimainen biokaasu- ja biodiesellaitosvalmistaja. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut eloperäisten jätteiden käsittelyyn ja hyödyntämiseen uusiutuvana energiana. Olemme kehittäneet biokaasu- ja biodiesellaitoskonseptin, joka perustuu helposti skaalattaviin tehdasvalmisteisiin rakenteisiin. Laitokset rakennetaan tuotantotiloissamme ja toimitetaan valmiina asiakkaalle, missä ne ovat nopeita asentaa ja ottaa käyttöön. Modulaarinen reaktorirakenne tekee laitosrakentamisesta helposti asiakkaan tarpeisiin skaalautuvaa, ja käsittelykapasiteettia voidaan kasvattaa myöhemmin tarpeen mukaan. Laitokset ovat täysin automatisoituja, jatkuvatoimisia ja varustettu etävalvonnalla.


Biokaasulaitos, Haminan Energia Oy

Biokaasulaitos, Haminan Energia Oy

BioGTS toimitti Haminan Energia Oy:lle kuivamädätystekniikalla toimivan biokaasulaitoksen, jonka sijaintipaikka on Virolahti. Biokaasulaitoksen rakentaminen aloitettiin vuonna 2014, ja biokaasulaitoksen käyttöönotto tapahtui vuoden 2015 lokakuussa. Laitoksella käsitellään alkuvaiheessa n. 19 000 t/vuosi maataloudesta ja yhdyskunnista peräisin olevia biohajoavia jätteitä ja sivuvirtoja. Tuotettu biokaasu jalostetaan biometaaniksi ja syötetään Haminan Energia Oy:n maakaasuverkkoon, joka kulkee tontin läpi. Laitoksesta syntyvä mädätysjäte voidaan hyödyntää lannoitteena tai maanparannusaineena.


Tekniset tiedot

Vuosituotto 17 GWh

Takaisin listaukseen

BioGTS Oy

BioGTS Oy
Sepelitie 15
40320 Jyväskylä

Heidi Helander
heidi.helander@biogts.com
+358 50 452 5084

Kohteen tiedot

Rekkatie 11
49900 Virolahti

Kari Mukala
kari.mukala@haminanenergia.fi
+358 44 720 0256

www.biogts.com

Jaa kohde


Sivua päivitetty viimeksi 28.8.2017