Sertifioidut asentajat

Sertifioitu AsentajaUusiutuvan energian laitteiston asennus on tärkeätä teettää hyvällä ammattilaisella. Luettelosta löydät kattavan sertifiointikoulutuksen suorittaneet asentajat.

Asentajaluettelo

Alla olevasta luettelosta voit hakea omaan tarpeeseesi sopivaa aurinkolämpö-, aurinkosähkö-, biolämpö- (esimerkiksi pelletti ja hake) ja lämpöpumppuasentajaa.

Asentajaa voi hakea paikkakunnalla, yrityksen nimellä tai asentajatyypillä. Pudotusvalikosta voi valita asentajatyypiksi Aurinkolämpö, Aurinkosähkö, Biolämpö tai Lämpöpumppu. Hakutuloksena saat 10 lähintä asentajaa ja heidän yhteystietonsa. Kartalta näet myös heidän sijaintinsa. Mikäli luettelossa on alle 10 etsimäsi tyypin asentajaa, saat hakutuloksena kaikki asentajat.


AsentajahakuLuettelossa annetut yhteystiedot ovat asentajien ilmoittamia, Motiva ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Sekä asentajayritysten että asentajien yhteystietojen ajan tasalla pysymiseksi pyydämme tekemään yhteystietojen muutoksia koskevat ilmoitukset Motivaan sertifiointi@motiva.fi.

Huom! Ennen laitetoimituksen ja asennuksen tilaamista, tarkistathan että tilauksen toimittajalla on tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet kunnossa (muun muassa yritys on ALV-rekisterissä). Tämän varmistuksen jälkeen on vielä tarkistettava, että henkilöllä/yrityksellä on riittävät sähköasennusoikeudet kyseisen kohteen mahdollisten sähkötöiden tekemiseen. Varmistuksen voit tehdä esimerkiksi Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes:in verkkosivuilta kohdasta Sähkö- ja hissiurakoitsijarekisteri. Siellä henkilön/yrityksen tulee kuulua luokkaan Sähköasennustyöt ja sähkölaitekorjaus (A).

Tukes: Urakoitsijarekisteri

Tietosuojaseloste – Sertifioidut uusiutuvan energian asentajat – 24.05.2018 (pdf) (102.2 KB)

Lisätietoja:
asiantuntija Milja Aarni
puh. 040 824 1711, milja.aarni@motiva.fi


Sivua päivitetty viimeksi 22.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.