Business Finland -rahoitus

Business Finland tarjoaa innovaatiorahoitusta yrityksille, tutkimusorganisaatioille ja julkisten palvelujen tuottajille. Kansainvälistyvät ja kasvua hakevat pienet ja keskisuuret yritykset ovat tärkein rahoituksen kohderyhmä.

Yritykset

Business Finlandin innovaatiorahoituksen avulla yritykset voivat kasvaa nopeammin ja uudistaa liiketoimintaansa. Rahoitusta voi käyttää esimerkiksi tutkimukseen ja tuotekehitykseen, liiketoiminnan ja organisaation kehitykseen ja kansainvälisen kasvun suunnitteluun. Yritykset rahoittavat aina osan projektinsa kustannuksista itse.

Tutkimusorganisaatiot

Yliopistot, korkeakoulut ja tutkimuslaitokset voivat saada Business Finlandin tutkimusrahoitusta korkeatasoiseen tutkimustyöhön, jonka tutkimustuloksista syntyy uusia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisiin yrityksiin.

Julkiset palvelut

Julkisten palvelujen tuottajat kuten kaupungit, kunnat ja sairaanhoitopiirit voivat Business Finlandin rahoituksen avulla kehittää laadukkaampia palveluita, organisaation johtamista ja julkisten hankintojen toteuttamista.


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 8.1.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.