Energiexpertverksamhet

Vad är energiexpertverksamhet

Disponenterna och fastighetsservicebolaget kan egentligen ha en bättre kontakt i huset är en aktiv invånare, en energiexpert. Energiexperten som utbildats för uppgiften kan främja de övriga invånarnas boendefärdigheter. Energiexperten bestämmer en förnuftig nivå för energi- och vattenförbrukningen tillsammans med de övriga invånarna. Invånare som tar hänsyn till varandra och som känner till kostnaderna trivs bättre.

Energiexperterna känner huset och dess invånare

Energiexperten är en frivillig person, utbildningen och verktygen får energiexperten av husbolaget. Experten förmedlar information och tar reda på. Han eller hon hjälper de övriga invånarna att handla rätt för att spara energi. Han eller hon samlar och förmedlar information till servicepersonalen och disponenten. Det frivilliga arbetet som energiexpert hämtar med sig nytt intresse och bekvämlighet för det egna boendet.

Samarbete med disponenten och underhållet

Energiexperten förmedlar ärenden som man har dryftat tillsammans till disponenten och servicebolaget. Antalet onödiga kontakter minskar, men känslan för husets ärenden förbättras. Av experten kan var och en snabbt kontrollera om husets angelägenheter är i ordning.

Ta emot utmaningen och inled verksamheten med en energiexpert i ditt husbolag!


Var artikeln nyttig?

Updaterad sist 23.02.2018

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för statistik och sökfunktion.