Motiva – kestävän kehityksen yhtiö

Olemme valtion kestävän kehityksen yhtiö, joka kannustaa energian ja materiaalien tehokkaaseen ja kestävään käyttöön. Tarjoamme julkishallinnolle, yrityksille, kunnille ja kuluttajille tietoa, ratkaisuja ja palveluja, joiden avulla ne voivat tehdä resurssitehokkaita, vaikuttavia ja kestäviä valintoja.

Toteutamme yhteiskunnallisesti vaikuttavia hankkeita usein yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa. Olemme vahva verkottaja ja tuloksellinen viestijä. Tekemistämme ohjavat ennakkoluulottomuus ja tuloksellisuus.

Palvelupalettimme on laaja. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja keskustellaan yhdessä siitä, miten voisimme auttaa juuri sinua ja organisaatiotasi saavuttamaan vähemmällä enemmän.

Motiva Oy on valtion kokonaan omistama yritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluja kestävän kehityksen vauhdittamiseksi. Motiva Oy omistaa (100 %) tytäryhtiön Motiva Services Oy:n, joka tarjoaa palveluja ensisijaisesti yrityksille ja muun muassa kunnille, ja Ympäristömerkintä Suomi Oy:n, joka hallinnoi Suomessa sekä pohjoismaista ympäristömerkkiä Joutsenmerkkiä että EU-ympäristömerkkiä.

Motiva-konserni julkaisee vuosittain digitaalisen toimintakatsauksen, joka kuvaa Motivan liiketoiminnan yhteiskunnallisia vaikutuksia. Motiva julkaisee myös valtion omistajapolitiikkaa koskevan valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti yhtiön hallituksen ja johdon palkka- ja palkkioselvityksen vuosittain verkkosivuillaan.


Sisällöt

Sivua päivitetty viimeksi 8.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.