Energiansäästöviikko 9.–15.10.2017

Ilmoita nyt työpaikkasi valtakunnalliselle Energiansäästöviikolle. Viikolla 41 kampanjoimme järkevän energiankäytön puolesta – tänä vuonna jo kahdettakymmenettä kertaa!

Juhlavuoden teemana on Yhdessä energisempi tulevaisuus

Haastamme mukaan kaikki Suomen työpaikat, koulut, oppilaitokset, jumppasalit ja kauppakeskukset. Tarjoamme yhteiset askelmerkit ja helpon koreografian, joka yhdistää viettäjämme eri puolilla Suomea tai vaikkapa globaalisti.

Viikolla 41 kutsumme työpaikkanne Energiansäästötanssiin, jonka muuvit muistuttavat hauskalla tavalla pieniä energiaa säästäviä tekoja. Kokoa Energiansäästöviikolla pieni tai isompi porukka vaikka taukojumppaamaan tanssi, videoi esitys ja lähetä haaste somessa eteenpäin.

Energiansäästötanssin materiaaleissa:
  • Kampanjan oma video
  • Musiikki
  • Tanssiliikkeet: Valot pois, Kierrätä, Käytä rappusia, Lampun vaihto, Hanat kiinni, Pyöräile töihin
  • Julisteet, 7 kpl
  • Gif-animoinnit someen: Valot pois, Lampun vaihto, Pyöräile töihin

Haastamme kaikki Suomen työpaikat Energiansäästötanssiin!Energiansäästöviikko – käytetään järkevästi energiaa ja materiaaleja

Energiansäästöviikko pitää ääntä meille kaikille tärkeästä asiasta: kuinka energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä ja muita toimintamme ympäristövaikutuksia.

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla ja kouluissa kuin liikenteessä ja kotonakin.

Ja te siellä ympäri Suomen eri työpaikoilla, kotona ja liikenteessä, teette hyvää työtä kertomalla omista saavutuksistanne, oivalluksistanne ja tavoitteistanne!

265
Yritystä ja työyhteisöä mukana
437639
Tavoitettua ihmistä

Näin toteutatte Energiansäästötanssin:
  1. Tutustu Energiansäästötanssin koreografiaan videon, musiikin ja ohjeiden avulla.
  2. Kerää työpaikalta porukka. Ottakaa valmiit muuvit haltuun tai ideoikaa oma.
  3. Kirjoita paperille, kenet haluat haastaa mukaan Energiansäästötanssiin. Haasteen tai useitakin voi lähettää vaikkapa yhteistyökumppaneille, asiakkaalle tai omalla työpaikalla toiselle tiimille tai toimipisteelle.
  4. Videoi esitys ja jaa yhteisönne some-tililtä (Twitter, Instagram, Facebook). Tägää mukaan @MotivanESV ja yhteisö, jonka haastatte mukaan, jotta löydämme toisemme!Ilmoittautuminen on helppoa – katso ketkä ovat jo mukana!

Energiansäästöviikolle ilmoittautuminen sujuu kuin tanssi. Täydennä muutamia faktoja työpaikastasi ja nikkaroi innostava kampanjalupaus. Lisää lopuksi yhteystietosi ja vahvista osallistumisenne.

Siirry ilmoittautumaan >>

Kaikki ilmoittautuneet löytyvät näppärästi kartalta. Klikkaa käyttäjiä tai selaa listoja, niin saat lisätietoa muiden Energiansäästöviikosta.

SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB_700px
Valtakunnallinen Energiansäästöviikko on myös Suomi 100 -hanke. Yhteinen Suomi – Yhdessä energisempi tulevaisuus. 

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 13.11.2017

Energiansäästöviikko Suomi 100
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.