Mukaan energiatehokkuussopimukseen

Liity vastuullisten energiankäyttäjien joukkoon

Energian tehokas käyttö on järkevää ja vastuullista toimintaa, joka tuo tuntuvia kustannussäästöjä. Energiakulujen pieneneminen parantaa yrityksen kannattavuutta ja näkyy tuloksessa. Energiatehokkuus on yksi tärkeimmistä keinoista torjua ilmastonmuutosta.

Liity sopimukseen ja tehosta energiankäyttöäsi – lisäät kannattavuutta, osoitat oman vastuullisuutesi ja rakennat myönteistä julkisuuskuvaa.

Sopimukseen liittymällä yrityksellenne avautuu mahdollisuus saada valtion tukea energiatehokkuusinvestointeihin.

Energiatehokkuussopimukset 2017-2025 käynnistyneet

Suomessa käynnistyi 1.1.2017 neljä uutta energiatehokkuussopimusta vuosille 2017-2025. Sopimusten tavoite on tehostaa energiankäyttöä teollisuudessa, energia- ja palvelualalla, kiinteistöalalla, kunta-alalla sekä öljylämmityskiinteistöissä. Vapaaehtoisuuteen perustuvat sopimukset ovat valtion ja toimialojen yhdessä valitsema keino täyttää Suomelle asetetut kansainväliset energiatehokkuusvelvoitteet ilman uutta lainsäädäntöä tai muita uusia pakkokeinoja.Lue lisää: Energiatehokkuussopimukset 2017-2025


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 10.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.