Aurinkosähkö-sivustolla on ajankohtaista ja kattavaa tietoa aurinkosähkölaitteiston hankinnasta, asentamisesta ja käytöstä. Sivuilla käsitellään myös lupa-asioita, lainsäädäntöä, verkkoon liittymistä, ylijäämäsähkön myyntiä sekä aurinkosähköjärjestelmän kannattavuutta.

Aurinkosähkön käyttäjäkokemukset ja linkit useisiin reaaliaikaisiin aurinkosähköjärjestelmien seurantapalveluihin antavat hyvän kuvan aurinkosähköjärjestelmien toiminnasta ja kannattavuudesta. Sivusto palvelee muun muassa suunnittelijoita ja aurinkosähkön hankintaa harkitsevia.Aineiston Motivan verkkopalvelun Aurinkosähkö-sivuja varten kokosi Gaia Consulting Oy.

Työtä ohjasi alan asiantuntijoista koottu ryhmä, johon kuului edustajia seuraavista yrityksistä:
ABB, Energiateollisuus ry, Fortum Oyj, Green Building Council Finland, Helsingin Energia, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Lähienergialiitto ry, Motiva Oy, SRV Yhtiöt Oyj, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL, Business Finland ja ympäristöministeriö

Hankkeen rahoitus:
ABB Oy, Fortum Oyj, Helen Oy, Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK, työ- ja elinkeinoministeriö, ympäristöministeriö
Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sami Seuna
Asiantuntija
+358 (0) 9 6122 5017

Sivua päivitetty viimeksi 8.6.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.