Uutiset


22.1.2019 Säädä huonelämpötilat kohdilleen – katso suosituslämpötilat muistilistalta

Pakkasaalto on ottanut Suomen valtaansa ja koteja lämmitetään reippaasti. Nyt on hyvä hetki säätää kodin eri tilojen ja huoneiden lämpötilat kohdilleen.

Lue lisää

 

20.12.2018 Kyminkartanon koulun 2A-luokan energia-agentit voittivat koululleen Pop-up Heureka tiedeshown

Syksyllä 2018 kisattiin ensimmäistä kertaa tokaluokkalaisille suunnatussa Agenttiseikkailussa siitä, kuka onnistuu tekemään eniten ympäristöä ja energiaa säästäviä tehtäviä. Kilpailun voitti Jalkarannan koulu Lahdesta.

Lue lisää

 

19.12.2018 Vuoden 2018 energiatehokkuus hankinnoissa webinaarisarjan tallenteet ovat katsottavissa

Motivan hankintapalvelun syksyllä 2018 järjestetyn Energiatehokkuus hankinnoissa -webinaarisarjan tallenteet ovat nyt katsottavissa. Webinaareissa käsiteltiin kolmen eri toimialan, kiinteistöjen, sosiaali- ja terveysalan sekä koulu- ja sivistystoimen, energiatehokkaiden hankintojen ajankohtaisia näkökulmia ja mahdollisuuksia. Näiden ohella katseltavissa on energiatehokkaita hankintoja yleisemmin käsittelevä verkkokoulutus viime keväältä.

Lue lisää

 

10.12.2018 Motiva ja Sitra keräävät kokemuksia yhteishankintojen järjestämisestä kotitalouksille

Aurinkosähkön käyttöönottoa on viime vuosina vauhditettu muutamilla yhteishankintakampanjoilla eri puolilla Suomea. Motiva kokoaa Sitran toimeksiannosta yhteishankintojen järjestäjien, järjestelmätoimittajien ja kuluttajien kokemuksia toteutetuista hankkeista ja näkemyksiä siitä, miten yhteishankintoja tulisi kehittää.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 22.1.2019

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.