Motiva työnantajana

Olemme asiantuntija- ja palveluyritys, joka tekee monipuolista työtä kestävän kehityksen ja energia- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi sekä uusiutuvien energialähteiden käytön lisäämiseksi. Olemme kasvava yritys, jonka liiketoiminta on vakaalla pohjalla.

Yhteiskunnallinen tehtävä

Tehtävänämme on tuottaa asiakkaillemme laaja-alaisia, korkealaatuisia ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia asiantuntijapalveluita. Tuotamme yrityksille, julkishallinnolle ja kuluttajille tietoa ja ratkaisuja, joiden avulla he voivat tehdä kestäviä valintoja.

Työmme luo resurssitehokkaampaa ja kilpailukykyisempää tulevaisuutta. Olemme riippumaton toimija, suunnannäyttäjä, verkottaja, viestijä sekä luotettava ja haluttu yhteistyökumppani.

Henkilöstö avainasemassa

Asiantunteva, ammattimainen ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme. Sen vuoksi kehitämme järjestelmällisesti henkilöstömme osaamista ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.
Kannustamme henkilöstöämme innovatiivisuuteen ja aloitteellisuuteen. Henkilöstömme osallistuu aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun.

Tule joukkoomme rakentamaan parempaa huomista

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön.

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen, mikäli juuri nyt ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää. Avoimen hakemuksen ansioluetteloineen voit lähettää osoitteeseen: rekry@motiva.fi


Sivua päivitetty viimeksi 5.9.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.