Uutiskirjeet

Liity postituslistalle

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkitty kenttä on pakollinen.

Valitse uutiskirjeet, jotka haluat tilata:

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käytön. Tutustu Motivan tietosuojaselosteen: Tietosuojaseloste

Omat tiedot:
Sähköposti: (*)Voit tilata yllä olevalla lomakkeella seuraavat Motivan julkaisemat uutiskirjeet:

Motiva Nyt! -uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjettämme saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja uusista käynnistyvistä hankkeista. Lisäksi kerromme vinkkejä ja näkemyksiä toimintasi ja liiketoiminnan kehityksen tueksi.

Materiaalitehokkuuden sitoumukset -uutiskirje

Ajankohtaista tietoa Materiaalitehokkuuden vapaaehtoisista sitoumuksista.

Energiatehokkuussopimukset 2017-2025 -uutiskirje

Ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa energiatehokkuussopimuskaudesta 2017-2025. Uutiskirje on tarkoitettu energiatehokkuussopimukseen jo liittyneille sekä asiasta kiinnostuneille yrityksille ja kunnille.

Energiansäästöviikon uutiskirje

Energiansäästöviikko-kampanjan uutiskirje yrityksille ja yhteisöille.

FISS (Finnish Industrial Symbiosis System) -uutiskirje

Teollisia symbiooseja ja kiertotaloutta käsittelevä uutiskirje.

Motivan hankintapalvelun uutiskirje

Motivan hankintapalvelun uutiskirje pitää sinut ajan tasalla vastuullisiin julkisiin hankintoihin liittyvistä tapahtumista, uutisista, työkaluista ja palveluista. Uutiskirje on tarkoitettu julkisen sektorin hankkijoille, päättäjille, ratkaisuja tarjoville yrityksille sekä tahoille, jotka haluavat priorisoida ympäristönäkökohdat hankintatoiminnassa.

FISU (Finnish Sustainable Communities)

Uutiskirje FISU edelläkävijäkuntien verkostolle, joka tavoittelee hiilineutraalisuutta, jätteettömyyttä ja globaalisti kestävää kulutusta vuoteen 2050 mennessä. Uutiskirje jakaa ajankohtaista tietoa ja osaamista parhaista edelläkävijyyden käytännöistä ja luotettavaa tietoa uusista mahdollisuuksista.

Kulje viisaasti työmatkat -uutiskirje

Vinkkejä, neuvoja ja hyviä esimerkkejä fiksusta työ- ja työasiamatkaliikkumisesta. Uutiskirje on tarkoitettu työnantajille. Uutiskirjearkisto

UUMA3-uutiskirje

Uutiskirje maarakentamisen parissa työskenteleville yrityksille, viranomaisille, kuntapäättäjille ja alan tutkijoille. UUMA3-uutiskirje pitää sinut ajan tasalla uusiomaarakentamisen ajankohtaisista teemoista ja UUMA3-hankkeen kuulumisista.

Lampputieto-uutiskirje

Lampputiedon uutiskirjeestä ajankohtaista tietoa energiatehokkaasta valaistuksesta ja lampuista.

Kuluttajien energianeuvonta -uutiskirje

Saat uutiskirjeestä ajankohtaista tietoa kodin ja asumisen energiatehokkuutta sekä uusiutuvan energian käyttöä edistävistä hankkeista, työkaluista ja neuvontatoimista Suomessa. Uutiskirje julkaistaan 2-3 kertaa vuodessa.

TransDigi-uutiskirje

Liikennealan tutkimuksen yhteistoiminta-alustan uutiskirje.


VILI-uutiskirje

Motiva julkaisee lisäksi VILI-uutiskirjettä, jossa on ajankohtaista tietoa viisaasta liikkumisesta ja liikkumisen ohjauksesta muun muassa kunnille sekä asiantuntijoille. Uutiskirje lähetään Viisaan liikkumisen verkosto VILIn jäsenille.

Lisätietoja verkostosta ja liittyminen jäseneksi: www.motiva.fi/vili_uutiskirjearkisto


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 14.12.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.