Uusiutuvan energian kuntakatselmus

Jokainen kuntakatselmus sisältää taustatietojen, nykytilan ja energiataseen sekä uusiutuvan energian potentiaalin selvittämisen. Näiden lisäksi työhön voi sisällyttää kuntakohtaisesti tarpeellisia lisäselvityksiä. Katselmuksen voi toteuttaa niin yhden kuin usean kunnan, seutu- tai maakunnan kattavana.


Lataa aineisto käyttöösi PowerPoint-esityksenä:
UUSIUTUVAN_ENERGIAN_KUNTAKATSELMUS (ppsx) (3.7 MB)

Uusiutuvan energian lisäämisellä elinvoimaa kuntaan

Uusiutuvan energian kuntakatselmus kartoittaa uusiutuvan energian kannattavat lisäämismahdollisuudet ja mahdollistaa tulevaisuuden toimenpiteiden suunnittelun. Merkittävä osa katselmustyöstä on nykyisen tiedon kokoamista ja analysointia.

Edistämällä uusiutuvaa energiaa kunnassa päästään kustannussäästöjen ja positiivisten ympäristövaikutusten lisäksi myötävaikuttamaan muun muassa uusien yritysmahdollisuuksien syntyyn. Kuntakatselmuksen avulla voidaan lisäksi tuottaa hyödyllistä tietoa kuntalaisille ja sitä kautta vaikuttaa heidän asenteisiinsa ja käyttäytymiseensä.

Uusiutuvan energian kuntakatselmuksella edistetään energia- ja ilmastosopimusvelvoitteiden toteuttamista – kuten uusiutuvan energian edistämissuunnitelman tekemistä – sekä ilmastokampanjakuntien sekä energiatehokkuussopimukseen liittyneiden kuntien käytännön toimenpiteitä.


Tutustu tehtyihin uusiutuvan energian kuntakatselmuksiin:


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 23.11.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.