Ilmoita työpaikkasi tai taloyhtiösi Energiansäästöviikolle

Ilmoittautuminen on helppoa eikä maksa mitään!

  1. Mieti valmiiksi kampanjalupauksenne. Siihen voit kiteyttää teidän työpaikkanne järkevää energiankulutusta ja kestävää kehitystä edistävät tavoitteet ja toimet tai kuvata, kuinka taloyhtiössänne edistetään energia-asioita viikolla 41.
  2. Täydennä lomakkeella kysytyt tiedot. Mikäli huomaat jälkikäteen jotain täydennettävää, niin lähetä meille tiedot osoitteeseen: esv@motiva.fi
  3. Jos haluatte mukaan eri osoitteissa sijaitsevia toimipisteitänne, ilmoita ne järjestelmään yksi kerrallaan. Sama henkilö voi toimia yhteyshenkilönä useammassa ilmoittautumisessa.
  4. Tarkista tiedot huolellisesti. Tiedot tallentuvat Energiansäästöviikon sivuille. Yhteyshenkilön tietoja lukuun ottamatta tiedot ovat julkisia.
  5. Kun lomake on täytetty, klikkaa "Paikanna syötetty osoite" -nappia, jolloin työpaikkasi  ilmestyy kartalle. Tarkista sijainti.
  6. Kaikki kunnossa? Lähetä ilmoittautuminen. Kiitos!

    Katso Motivan tietosuojaseloste >>
Lisäämme kaikki viettäjät automaattisesti Energiansäästöviikon uutiskirjelistalle, jotta saat ajankohtaista infoa kampanjasta.

Tietojen täydennys jälkikäteen - lähetä meille tiedot
Mikäli haluat täydentää jälkikäteen jotain tietoa, niin lähetä sähköpostia: esv@motiva.fi

* merkityt kentät ovat pakollisia


Digitaaliset kanavatOlemme:


Kampanjan yhdyshenkilön yhteystiedot (ei tule näkyviin sivustolle):
Tarkista sijainti kartasta. Raahaa paikkamerkki oikeaan paikkaan, mikäli paikannettu sijainti on väärä.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 20.9.2018

Energiansäästöviikko
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.