Energisparveckan 9.–15.10.2017

Anmäl nu din arbetsplats till den nationella Energisparveckan. I år är kampanjen igång vecka 41 för tjugonde året i rad med temat förnuftig energiförbrukning.

Jubileumsårets tema är Tillsammans en mera energifylld framtid

Vi utmanar alla Finlands arbetsplatser, skolor, läroanstalter, gymnastiksalar och affärscentrum. Vi erbjuder gemensamma steg och en lätt koreografi som förenar våra firare runt om i Finland och till och med globalt.

Vecka 41 bjuder vi med er arbetsplats till en Energispardans vars rörelser påminner på ett roligt sätt om små gärningar i syfte att spara energi. Samla ihop en mindre eller större grupp under veckan och kör igång fast en pausgymnastik. Dansa, ta det på video och skicka vidare i sociala median. Den färdiga musiken och koreografin får ni under vecka 38.

Det är lätt att anmäla sig – se vem som redan är med!

Det är lätt som en dans att anmäla sig till Energisparveckan. Fyll in några faktan om din arbetsplats och knåpa ihop ett inspirerande kampanjlöfte. Lämna till slut dina kontaktuppgifter och bekräfta att ni är med.

Anmäl dig här >> (på finska)

Alla anmälda hittas lätt på en karta. Du kan klicka på användare eller bläddra i listorna så får du mera information om andras Energisparveckan.

Bekanta dig med andra deltagare >> (på finska)


20
Yritystä ja työyhteisöä mukana
22593
Tavoitettua ihmistä

Var artikeln nyttig?

Updaterad sist 23.02.2018

Energiansäästöviikko
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för statistik och sökfunktion.