Dataskyddsbeskrivning och webbkakor

Du vill väl även i fortsättningen få aktuell information från oss?

På denna sida berättar vi kort varför och hur vi samlar in personuppgifter. Vi vill handla öppet och transparent enligt vår verksamhets karaktär. Du kan alltid be oss skicka mer information om dataskyddsfrågor genom att skicka e-post till adressen tietosuoja@motiva.fi.

Varför samlar vi in personuppgifter?

Insamlingen av personuppgifter hjälper oss att betjäna dig bättre. Vi riktar vår kommunikation närmare till områden som intresserar dig. Vi använder våra sändlistor för direktkommunikation om våra projekt och vår verksamhet, för att dela nyheter samt för marknadsföring till exempel om aktuella evenemang och tillställningar.

Du kan avsluta prenumerationen av våra sändlistor när du vill enligt anvisningarna i meddelandet eller genom att meddela oss detta per e-post på adressen tietosuoja@motiva.fi.

Vilka uppgifter samlar vi in?

I våra register finns grunduppgifter om dig som förnamn, efternamn, befattning och kontaktuppgifter. Om du till exempel byter arbete, men fortfarande vill få nyheter och annat innehåll av oss, meddela oss din nya adress och vi ser till att kommunikationen fortsätter.

Hur förvaras uppgifterna om dig?

Dina personuppgifter lagras på Motivas eller våra serviceproducenters servrar, vars dataskydd man tagit hand om. Vi vidtar behövliga säkerhetsåtgärder så att dina personuppgifter inte hamnar i fel händer.

Läs den närmare dataskyddsbeskrivningen: Dataskyddsbeskrivning


Updaterad sist 03.10.2018

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för statistik och sökfunktion.