GreenEnergyCases in English

GreenEnergyCases

GreenEnergyCases-palvelusta saa tietoa ja siellä voi kertoa uusimmista energia-alan sovelluksista, suomalaisesta energiaosaamisesta ja mielenkiintoisista vierailukohteista. Luovat ja älykkäät ratkaisut auttavat vähentämään päästöjä, lisäävät kotimaisten ja uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja tehostavat tuotantoprosesseja. Erityisesti bioenergian ja siihen liittyvien sovellusten saralla Suomi on edelläkävijämaa.

Vierailukäynnit kohteisiin on sovittava etukäteen kohteiden yhteyshenkilöiden kanssa.

Ilmoita yrityksesi mukaan GreenEnergyCases-palveluun


Enermix Oy, Asunto Oy Vuorikilpi

Enermix Oy

Enermix Oy on johtava energiaratkaisuihin liittyvien asiantuntijapalveluiden sekä valvomojärjestelmien toimittaja. Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat energiatehokkaat maalämpöjärjestelmät, poistoilman lämmön talteenottojärjestelmät, ilmavesilämpöpumppuratkaisut, kiinteistöautomaatiojärjestelmät, hybridilämmitysjärjestelmät sekä näihin liittyvät valvomoratkaisut ja prosessien optimoinnit.

Suunnittelemme asiakkaillemme energiaratkaisut kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme suunnittelupalveluiden lisäksi asiantuntijapalveluita sekä automaatiopalveluita kiinteistöjen energiankulutuksen ja energiatehokkuuden parantamiseen ja toteutettujen ratkaisujen toiminnan valvomiseen ja seuraamiseen. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. energiayhtiöt, suunnittelutoimistot, urakoitsijat, kiinteistöjen omistajat ja rakennuttajat.
Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme energiaratkaisut pääsääntöisesti avaimet käteen periaatteella. Tarjoamme huoltopalveluita, asiantuntijapalveluita sekä automaatiopalveluita kiinteistöjen energiankulutuksen ja energiatehokkuuden seuraamiseen ja parantamiseen. Asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa taloyhtiöt ja pienkiinteistöpuolen yksityisasiakkaat.


Asunto Oy Vuorikilpi

Asunto Oy Vuorikilpi

Säästö elinkaaren aikana: 331 000€
Investointikustannus: 125 000€
Sijoitetun pääoman tuotto: 11,0%
Investoinnin takaisinmaksuaika: 7,6 vuotta

Kiinteistön tiedot:
• 1971 rakennettu, 60 huoneistoa, 3684 m2
• 14 850 m3 kerrostalo Jyväskylässä
• Kaukolämmön kulutus 750 MWh ennen talteenottoa
• 40 kW poistoilmalämpöpumppu
• 2 kpl lämmön talteenottoyksikkö
• 2 kpl 750L käyttövesivaraaja
• Lämmön talteenotto asennettu 31.1.2013


Takaisin listaukseen

Enermix Oy

Enermix Oy
Dynamo Business Park, Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere

Janne Heinonen
janne.heinonen@enermix.fi
050 439 4800

Kohteen tiedot

Laajavuorentie 7
40740 Jyväskylä

Oli Ingervo
olli.ingervo@serviisi.inet.fi
040 7064855

www.enermix.fi

Jaa kohde


Sivua päivitetty viimeksi 28.8.2017